• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testiyle gebelik

Sağlık Ocakları öğlene kadar açık değil mi canım, yetişir mi sonuç öğlene kadar🤗
Yakn varsa git yada ara sor. Kanini alip oglen labarotvara gnderiyorlar. Aksam cikiyor sonc sifre veriyorlar bizim burda aksam kendimz ogrenebilmemiz icin . bn adanadaym bu seklde burda ama orda nasildir bilmem vakit kaybetmeden ara ogren. Ha bn bklerm diyorsan haftya kdr o zaman sorn yok. 😌

Yakn varsa git yada ara sor. Kanini alip oglen labarotvara gnderiyorlar. Aksam cikiyor sonc sifre veriyorlar bizim burda aksam kendimz ogrenebilmemiz icin . bn adanadaym bu seklde burda ama orda nasildir bilmem vakit kaybetmeden ara ogren. Ha bn bklerm diyorsan haftya kdr o zaman sorn yok. 😌
Ayyy çok umutlandım, heyecanlandım napacagım bilmiyorum da.Ya sonuç negatif çıkarsa diye korkuyorum

Ayyy çok umutlandım, heyecanlandım napacagım bilmiyorum da.Ya sonuç negatif çıkarsa diye korkuyorum
Cnm sen bide gebelktesti alip ypsana. Lh de kalma bunlarin yanltma payi olablr . negatif cikarsada uzulme ne olck yine olr Allah kismet ederse. Genis ol ferah ol. Hayirlisini iste.

Hersey gonlunce olsn insallah stres yapma . merakla bkliyorum 🙏🙏
Canım çıktı sonuç, hamileyim galiba 😍 image.jpg

Canmm cik sevndmmm gozun aydin olsn insallah 😍😍😍 evet baya yuksek bi deger masalahhjjj😍😍😍😍😍
Cok sevndm rabbim uzmesin insallah. Hemen kadin dogumdan randevu al bayram sonuna bnde heyecanlandim.Allah tamamina erdirir insallah.
Aminnn canım 🙏🧿 Teşekkür ederim.😌 Rabb im isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallahh 🙏❣️

Arkadaşlar bana da yardımcı olurmusunuz lütfen benim pko olduğu için adet üç gün sonra yapmaya başladım böyle oldu 5 6 7 değerlendirdik ama bugün yaptım yine koyulaşmaya başlamış acaba hamilelik olabilir mi ama dün kan testi 0,100 çıktı negatif 11 senedir bekliyorum bilen ne olur yorum yapsın

Arkadaşlar merhaba, adetim dört gün gecikti bende ilk defa ovulasyon testi yaptım.Saat 18 civarıydı.Bir saat öncesinde idrara çıktım ve yarım saat öncesinde çay ve su içtim.Yaptığım testte iki çizgide aynı koyulukta çıktı.Sonuç çift çizgi yani.Benim sormak istediğim bu durumda gebelik var mıdır ya da bu duruma benzer bir durum yaşayan arkadaşlar var mı ?

8 de yumurtlama olmuş. 8,9,10,11 değerlendirmeliydin. En sonuncu testin diğerlerine göre belirgin evet ama yumurtlama veya gebelik göstermiyor. Reglin yaklaştıysa lh hormonunda dalgalanmalar olabilir canım. Test yapmaya devam et
Çok teşekkür ederim ama bide benim bir haftadır adet belirtilerin var hala geçmedi göüğüsüm çatlıcak ağrıdan kasık ağrım bel ağrım daha erken die düşüyorum adet için değil mi

8 de yumurtlama olmuş. 8,9,10,11 değerlendirmeliydin. En sonuncu testin diğerlerine göre belirgin evet ama yumurtlama veya gebelik göstermiyor. Reglin yaklaştıysa lh hormonunda dalgalanmalar olabilir canım. Test yapmaya devam et
Benim 4 5 6 ilk testimde öğle koyu çıktı bulursam Atıcam şiödi yani onlar sora koyulaştı sonra silik bugün de yine biraz koyu anlamdım ya çok üzüldüm şuan da

Eklentiler

• IMG_20190607_230754.jpg
    IMG_20190607_230754.jpg
    117,9 KB · Görüntüleme: 70
Benim 4 5 6 ilk testimde öğle koyu çıktı bulursam Atıcam şiödi yani onlar sora koyulaştı sonra silik bugün de yine biraz koyu anlamdım ya çok üzüldüm şuan da

Testleriniz çok karışık günde bir kere test yapmanız yeterli. 2,3 defa yapınca sizinde kafanız karışıyor. Bu kaset tipi testler hep böyle insanın kafasını karıştırıyor ben o yüzden innovita marka çubuk testlerden kullanmıştım. Adet belirtileriyle gebelik belirtilerini birbirinden ayırmak zordur ve 1 hafta öncesinden başlayabilir erken sayılmaz normal yani.

Testleriniz çok karışık günde bir kere test yapmanız yeterli. 2,3 defa yapınca sizinde kafanız karışıyor. Bu kaset tipi testler hep böyle insanın kafasını karıştırıyor ben o yüzden innovita marka çubuk testlerden kullanmıştım. Adet belirtileriyle gebelik belirtilerini birbirinden ayırmak zordur ve 1 hafta öncesinden başlayabilir erken sayılmaz normal yani.
Çok teşekkür ederim adetim biteli daha 13 gün oldu fakat bir haftadır yine adet belirtisi yaşıyorum ilginç ama Allah hayırlara çıkarsın 🤲

Çok teşekkür ederim adetim biteli daha 13 gün oldu fakat bir haftadır yine adet belirtisi yaşıyorum ilginç ama Allah hayırlara çıkarsın 🤲

Yumurtlama belirtiside olabilir canım. Benim yumurtlama dönemlerinde kasık ağrım , göğüs hassasiyetim ve lekelenmem oluyordu

Back