- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 33
Yakn varsa git yada ara sor. Kanini alip oglen labarotvara gnderiyorlar. Aksam cikiyor sonc sifre veriyorlar bizim burda aksam kendimz ogrenebilmemiz icin . bn adanadaym bu seklde burda ama orda nasildir bilmem vakit kaybetmeden ara ogren. Ha bn bklerm diyorsan haftya kdr o zaman sorn yok.Sağlık Ocakları öğlene kadar açık değil mi canım, yetişir mi sonuç öğlene kadar
Ayyy çok umutlandım, heyecanlandım napacagım bilmiyorum da.Ya sonuç negatif çıkarsa diye korkuyorumYakn varsa git yada ara sor. Kanini alip oglen labarotvara gnderiyorlar. Aksam cikiyor sonc sifre veriyorlar bizim burda aksam kendimz ogrenebilmemiz icin . bn adanadaym bu seklde burda ama orda nasildir bilmem vakit kaybetmeden ara ogren. Ha bn bklerm diyorsan haftya kdr o zaman sorn yok.
Cnm sen bide gebelktesti alip ypsana. Lh de kalma bunlarin yanltma payi olablr . negatif cikarsada uzulme ne olck yine olr Allah kismet ederse. Genis ol ferah ol. Hayirlisini iste.Ayyy çok umutlandım, heyecanlandım napacagım bilmiyorum da.Ya sonuç negatif çıkarsa diye korkuyorum
Şimdi kan vermeye gidiyorum canım, nolur dua et banaCnm sen bide gebelktesti alip ypsana. Lh de kalma bunlarin yanltma payi olablr . negatif cikarsada uzulme ne olck yine olr Allah kismet ederse. Genis ol ferah ol. Hayirlisini iste.
Hersey gonlunce olsn insallah stres yapma . merakla bkliyorumŞimdi kan vermeye gidiyorum canım, nolur dua et bana
Canmm cik sevndmmm gozun aydin olsn insallahCanım çıktı sonuç, hamileyim galibaEki Görüntüle 2275716
Aminnn canımCanmm cik sevndmmm gozun aydin olsn insallahevet baya yuksek bi deger masalahhjjj
Cok sevndm rabbim uzmesin insallah. Hemen kadin dogumdan randevu al bayram sonuna bnde heyecanlandim.Allah tamamina erdirir insallah.
Böyle sonuç arkadaşlar mayıs 26 adet oldum 31 mayısa da bitti
Arkadaşlar merhaba, adetim dört gün gecikti bende ilk defa ovulasyon testi yaptım.Saat 18 civarıydı.Bir saat öncesinde idrara çıktım ve yarım saat öncesinde çay ve su içtim.Yaptığım testte iki çizgide aynı koyulukta çıktı.Sonuç çift çizgi yani.Benim sormak istediğim bu durumda gebelik var mıdır ya da bu duruma benzer bir durum yaşayan arkadaşlar var mı ?
Merhaba bende buay ovulasyon testı yaptım hanımlar yumurtlama gecen haftaydı acaba olucakmı döllenme belirtisi nelerdir benide aydınlatırmısınızEn sonuncu bugün akşam 8 gibi yaptım
Çok teşekkür ederim ama bide benim bir haftadır adet belirtilerin var hala geçmedi göüğüsüm çatlıcak ağrıdan kasık ağrım bel ağrım daha erken die düşüyorum adet için değil mi8 de yumurtlama olmuş. 8,9,10,11 değerlendirmeliydin. En sonuncu testin diğerlerine göre belirgin evet ama yumurtlama veya gebelik göstermiyor. Reglin yaklaştıysa lh hormonunda dalgalanmalar olabilir canım. Test yapmaya devam et
Benim 4 5 6 ilk testimde öğle koyu çıktı bulursam Atıcam şiödi yani onlar sora koyulaştı sonra silik bugün de yine biraz koyu anlamdım ya çok üzüldüm şuan da8 de yumurtlama olmuş. 8,9,10,11 değerlendirmeliydin. En sonuncu testin diğerlerine göre belirgin evet ama yumurtlama veya gebelik göstermiyor. Reglin yaklaştıysa lh hormonunda dalgalanmalar olabilir canım. Test yapmaya devam et
Benim 4 5 6 ilk testimde öğle koyu çıktı bulursam Atıcam şiödi yani onlar sora koyulaştı sonra silik bugün de yine biraz koyu anlamdım ya çok üzüldüm şuan da
Çok teşekkür ederim adetim biteli daha 13 gün oldu fakat bir haftadır yine adet belirtisi yaşıyorum ilginç ama Allah hayırlara çıkarsınTestleriniz çok karışık günde bir kere test yapmanız yeterli. 2,3 defa yapınca sizinde kafanız karışıyor. Bu kaset tipi testler hep böyle insanın kafasını karıştırıyor ben o yüzden innovita marka çubuk testlerden kullanmıştım. Adet belirtileriyle gebelik belirtilerini birbirinden ayırmak zordur ve 1 hafta öncesinden başlayabilir erken sayılmaz normal yani.
Çok teşekkür ederim adetim biteli daha 13 gün oldu fakat bir haftadır yine adet belirtisi yaşıyorum ilginç ama Allah hayırlara çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?