Ovulasyon testiyle gebelik

Sağlık Ocakları öğlene kadar açık değil mi canım, yetişir mi sonuç öğlene kadar
Yakn varsa git yada ara sor. Kanini alip oglen labarotvara gnderiyorlar. Aksam cikiyor sonc sifre veriyorlar bizim burda aksam kendimz ogrenebilmemiz icin . bn adanadaym bu seklde burda ama orda nasildir bilmem vakit kaybetmeden ara ogren. Ha bn bklerm diyorsan haftya kdr o zaman sorn yok.

Ayyy çok umutlandım, heyecanlandım napacagım bilmiyorum da.Ya sonuç negatif çıkarsa diye korkuyorum

Ayyy çok umutlandım, heyecanlandım napacagım bilmiyorum da.Ya sonuç negatif çıkarsa diye korkuyorum
Cnm sen bide gebelktesti alip ypsana. Lh de kalma bunlarin yanltma payi olablr . negatif cikarsada uzulme ne olck yine olr Allah kismet ederse. Genis ol ferah ol. Hayirlisini iste.

Gebelik testi yaparsa varsa çıkar geçilme olmuş

Canmm cik sevndmmm gozun aydin olsn insallah evet baya yuksek bi deger masalahhjjj
Cok sevndm rabbim uzmesin insallah. Hemen kadin dogumdan randevu al bayram sonuna bnde heyecanlandim.Allah tamamina erdirir insallah.
Aminnn canım Teşekkür ederim. Rabb im isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallahh

Arkadaşlar bana da yardımcı olurmusunuz lütfen benim pko olduğu için adet üç gün sonra yapmaya başladım böyle oldu 5 6 7 değerlendirdik ama bugün yaptım yine koyulaşmaya başlamış acaba hamilelik olabilir mi ama dün kan testi 0,100 çıktı negatif 11 senedir bekliyorum bilen ne olur yorum yapsın

Çok teşekkür ederim ama bide benim bir haftadır adet belirtilerin var hala geçmedi göüğüsüm çatlıcak ağrıdan kasık ağrım bel ağrım daha erken die düşüyorum adet için değil mi

Benim 4 5 6 ilk testimde öğle koyu çıktı bulursam Atıcam şiödi yani onlar sora koyulaştı sonra silik bugün de yine biraz koyu anlamdım ya çok üzüldüm şuan da

Eklentiler

• IMG_20190607_230754.jpg
    117,9 KB · Görüntüleme: 70
Benim 4 5 6 ilk testimde öğle koyu çıktı bulursam Atıcam şiödi yani onlar sora koyulaştı sonra silik bugün de yine biraz koyu anlamdım ya çok üzüldüm şuan da

Testleriniz çok karışık günde bir kere test yapmanız yeterli. 2,3 defa yapınca sizinde kafanız karışıyor. Bu kaset tipi testler hep böyle insanın kafasını karıştırıyor ben o yüzden innovita marka çubuk testlerden kullanmıştım. Adet belirtileriyle gebelik belirtilerini birbirinden ayırmak zordur ve 1 hafta öncesinden başlayabilir erken sayılmaz normal yani.

Çok teşekkür ederim adetim biteli daha 13 gün oldu fakat bir haftadır yine adet belirtisi yaşıyorum ilginç ama Allah hayırlara çıkarsın

Çok teşekkür ederim adetim biteli daha 13 gün oldu fakat bir haftadır yine adet belirtisi yaşıyorum ilginç ama Allah hayırlara çıkarsın

Yumurtlama belirtiside olabilir canım. Benim yumurtlama dönemlerinde kasık ağrım , göğüs hassasiyetim ve lekelenmem oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…