- 23 Temmuz 2022
- 73
- 51
- 18
- 31
- Konu Sahibi Demetcikkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıvı tüketmemen gerekiyordu diye biliyorumEki Görüntüle 3181536 kızlar lütfen bana yardımcı olun . Adete 3 gün kala akşam gebelik testi yaptim çok silik bir çizgi çıkmıştı. Şimdi normalde yarın adet olmam gerekiyor elimde ovulasyon testi olduğu için yapayım dedim bu şekilde çıktı. Üstelik sıvı alımına da dikkat etmedim 3 4 su bardağı çay içtim yani . Aklıma geldi birden yaptim . Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mı. Yarın hemen gebelik testi alıp yapacağım. İçim içimi yiyor
İşte sıvı tukettigim için koyu çıkmaması gerekirdi normalde. Sıvı tüketince algilayamiyor test çünkü. Sıvı tüketmeme rağmen böyle koyu çıktıSıvı tüketmemen gerekiyordu diye biliyorum
Bazen testler sersemleyebiliyor. En doğrusu yine kaset test sonuç verecektir. Maalesef bir yorum yapamıyoruz bu konuda işteİşte sıvı tukettigim için koyu çıkmaması gerekirdi normalde. Sıvı tüketince algilayamiyor test çünkü. Sıvı tüketmeme rağmen böyle koyu çıktı
Bu şekilde hamileliğini öğrenen çok kişi var canım.
Ama bende yıllarca adete birkaçgün kala hep ovülasyon pozitif aynen seninki gibi hatta T çizgisi daha koyu olduğu zamanlar oldu arkasına adet oldum.
Hamile kaldığım zamansa bariz negatifti, kaset test pozitifken ovülasyon testim negatif çıkmıştı.
Adet tarihim geçtikten sonra merak ederek tekrar yaptığımda ovülasyon testim pozitif çıkmıştı ama artık kaset test çok belirgin pozitif gösteriyordu.
Senin Gebelik testinde pozitif Umarım yanılma yokturda hamilesindir
3 gün önce yaptığınız gebelik testini de koyarsanız daha rahat cevap verilebilir.
Bence hamilesinEki Görüntüle 3181597 inşallah canım yarın sabah hem erken gebelik hem kaset test yapicam . İnşallah hamileyimdir
Benim iki gündür böyle ne teslerim hep negatifBu şekilde hamileliğini öğrenen çok kişi var canım.
Ama bende yıllarca adete birkaçgün kala hep ovülasyon pozitif aynen seninki gibi hatta T çizgisi daha koyu olduğu zamanlar oldu arkasına adet oldum.
Hamile kaldığım zamansa bariz negatifti, kaset test pozitifken ovülasyon testim negatif çıkmıştı.
Adet tarihim geçtikten sonra merak ederek tekrar yaptığımda ovülasyon testim pozitif çıkmıştı ama artık kaset test çok belirgin pozitif gösteriyordu.
Senin Gebelik testinde pozitif Umarım yanılma yokturda hamilesindir
3 gün önce yaptığınız gebelik testini de koyarsanız daha rahat cevap verilebilir.
Bayağı pik yapmış canım, belki gebelikte pozitiftirBenim iki gündür böyle ne teslerim hep negatif
Regl tarifleri 33le 29 arası 33e göre 7 günüm var 29a göre 4 günüm kaldı ben 1 tane boş gebelik geçirdim ilk ovülasyonla öğrenmiştim ama hamile çıkmıştım şimdi test yapıyorum yapıyorum yok büyük ihtimal dediğiniz gibi lh tavan yapıyor regl olucam nasipBayağı pik yapmış canım, belki gebelikte pozitiftir
sanırım adet yaklaştıkça bazı kişilerin lh hormonu tavan yapıyor o yüzden böyle çıkıyor. Zamanında böyle ovülasyon testleriyle çok umutlanıp çok hüsrana uğradım.
En kötü ihtimalle daha 4 gününüz varmış, yarın 1 tane kaset test al yap derim. Bakarsın bu defa hamilesindir benim adete 5 gün varken pozitifti akşam idrarıyla yapmıştım hemde kaset testle çıkmıştı.Regl tarifleri 33le 29 arası 33e göre 7 günüm var 29a göre 4 günüm kaldı ben 1 tane boş gebelik geçirdim ilk ovülasyonla öğrenmiştim ama hamile çıkmıştım şimdi test yapıyorum yapıyorum yok büyük ihtimal dediğiniz gibi lh tavan yapıyor regl olucam nasip
Bugün yaptım predictor early markasıyla aşırı aşırı bir siliklik gördüm 33e göre hepladım şuan ben varsa bile 2 güne anca çıkar diye düşünüyorum bugün çünkü 1 tane kaset test yaptım 1 tane erken gebelik ikiside gözle zor görülen çizgilerdiEn kötü ihtimalle daha 4 gününüz varmış, yarın 1 tane kaset test al yap derim. Bakarsın bu defa hamilesindir benim adete 5 gün varken pozitifti akşam idrarıyla yapmıştım hemde kaset testle çıkmıştı.
Hani testini atsana buraya bizde görelimBugün yaptım predictor early markasıyla aşırı aşırı bir siliklik gördüm 33e göre hepladım şuan ben varsa bile 2 güne anca çıkar diye düşünüyorum bugün çünkü 1 tane kaset test yaptım 1 tane erken gebelik ikiside gözle zor görülen çizgilerdi
Hani testini atsana buraya bizde görelim
Yok sanırım yorumda yapmadınızHani testini atsana buraya bizde görelim
Aa şimdi gördüm olabilir evet o yüzden beklemek en güzeli olmazsa da hayırlısı değilmiş önümüzde ki maçlara bakıcaz rabbim vereceği günü saati Bile belirlemiş bizde o zamanın gelmesini beklıyoruzBu testin kendi çizgiside olabilir canım. 2 gün sonra inşallah tam belli görürsün.
En hayırlı zamanda sağlığıyla gelsin inşallah kucağınızaAa şimdi gördüm olabilir evet o yüzden beklemek en güzeli olmazsa da hayırlısı değilmiş önümüzde ki maçlara bakıcaz rabbim vereceği günü saati Bile belirlemiş bizde o zamanın gelmesini beklıyoruz
Amiiinn teşekkür ederim yorumlarınız içinEn hayırlı zamanda sağlığıyla gelsin inşallah kucağınıza