- 10 Ağustos 2020
- 672
- 700
- 33
- 27
- Konu Sahibi Katre-i Matemm
-
İnşallah vardır canım hayırlısından sağlıklısından isteyen herkese nasip olsun inşallahMerakla bekliyorum canim bende oyleyim 4 aylik evliyim bebek istiyoruz tutmuyo nekdr test yptim bu ay hic stres ypmadim umursamiyorum testte yapmadim ama insan takmiyo dgil insallah vardir
Insallah amin insallah bu ay adet olmamda vrdir 1 hafta fln vr adeteİnşallah vardır canım hayırlısından sağlıklısından isteyen herkese nasip olsun inşallah
Sonuç ne olduKızlar merhaba, benim gibi adete 6 gün kala T çizgisinde koyulaşma olup hamile olan var mıdır acaba
Canim dusugun falan oldu mi hic? Tutmuyor demissinya ondan soruyorum. Genetik testi yapiyorlarmis boyle bebek tutunmuyorsa vs.. hem senden hem esinden kan aliyorlar artik uyusmaya mi bakiyorlar nedir. Kan ilaci vs veriyorlar sanirim duruma gore.Merakla bekliyorum canim bende oyleyim 4 aylik evliyim bebek istiyoruz tutmuyo nekdr test yptim bu ay hic stres ypmadim umursamiyorum testte yapmadim ama insan takmiyo dgil insallah vardir
Kuzum hamileyimCanim dusugun falan oldu mi hic? Tutmuyor demissinya ondan soruyorum. Genetik testi yapiyorlarmis boyle bebek tutunmuyorsa vs.. hem senden hem esinden kan aliyorlar artik uyusmaya mi bakiyorlar nedir. Kan ilaci vs veriyorlar sanirim duruma gore.
Benimde böyle çıktı sizin son durum ne
Bata kaç gün varBenimde böyle çıktı sizin son durum ne
Yarın adet günümBata kaç gün var
Bugun yaptın mıYarın adet günüm
Sanırım adet oluyorum yarın olacaktım ama olmaya başladımBugun yaptın mı
En kısa zamanda nasip olur inşallah Allah ol demeden olmuyor malesefSanırım adet oluyorum yarın olacaktım ama olmaya başladım
Aynen nasipEn kısa zamanda nasip olur inşallah Allah ol demeden olmuyor malesef
Adetken ovulasyon niye böyle çıkar silik olması gerekmez miEn kısa zamanda nasip olur inşallah Allah ol demeden olmuyor malesef
Canım adete yakın dalgalanma olur benim bat günü hamile olduğum zaman t cden çok koyuydu bu var oluş normal yaniAdetken ovulasyon niye böyle çıkar silik olması gerekmez mi
Hmm peki benim bat yarindi bugün 1 lira büyüklüğünde geldi sadece adetim aktiflesmedi henuzCanım adete yakın dalgalanma olur benim bat günü hamile olduğum zaman t cden çok koyuydu bu var oluş normal yani
Sizde düşük mü yaptınız acabaGülüm kasığıma aniden ağrı giriyor arada belim ağrıyor bu kadar açıkcası bir tane kaybım var yerinde dolsun istiyorum ama negatiftende korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?