Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün yumurtlamanın kaçıncı günü gebelik olabilirMerhaba arkadaşlar ovülasyon takibi yapıyorum şuan regl olmama bir hafta var tam 13. Gün pozitifi gördüm sonra silikleşti ama iki gündür yine yapıyorum yine pozitif kafam çok karıştı bu durumu yaşayanlar varmı??
Evet ben varım. Benim de 1 hafta kaldı reglime. 12. Günü yumurtlamam oldu benim de. 17. Günden beri (5 gündür) koyulaşmayan silik ikinci kırmızı çizgiyi görüyorum. Acaba gebelik olabilir mi kiMerhaba arkadaşlar ovülasyon takibi yapıyorum şuan regl olmama bir hafta var tam 13. Gün pozitifi gördüm sonra silikleşti ama iki gündür yine yapıyorum yine pozitif kafam çok karıştı bu durumu yaşayanlar varmı??
T çizgisi mi çok rengi bı atarmisin
T çizgisi mi çok rengi bı atarmisin
Ama iki çizgide aynı koyulukta olursa pozitif oluyoEvet ben varım. Benim de 1 hafta kaldı reglime. 12. Günü yumurtlamam oldu benim de. 17. Günden beri (5 gündür) koyulaşmayan silik ikinci kırmızı çizgiyi görüyorum. Acaba gebelik olabilir mi ki
Ama bu ovülasyon testi. Gebelik değil. Ve adetime daha var belki yeni döllenme olmuş da olabilir. Yani olmayabilir de tabiAma iki çizgide aynı koyulukta olursa pozitif oluyo
Evet oda olabilir belki son günlerinde dahada belirginleşirAma bu ovülasyon testi. Gebelik değil. Ve adetime daha var belki yeni döllenme olmuş da olabilir. Yani olmayabilir de tabi
Ya kafam çok karışık bilemiyorumEvet oda olabilir belki son günlerinde dahada belirginleşir![]()
Hayır gebelık deıl. bu herkesde bu sekılde cıkar pıkten sonra herkesın ovulasyom testı sılıklesır eger catlama olduysa sılıllesır gebelık deıl bu gebelık deılEvet ben varım. Benim de 1 hafta kaldı reglime. 12. Günü yumurtlamam oldu benim de. 17. Günden beri (5 gündür) koyulaşmayan silik ikinci kırmızı çizgiyi görüyorum. Acaba gebelik olabilir mi ki
Lh zaten belli bir miktarda her zaman bulunan bir hormon vücudumuzda yani adete yakın bu siliklikte çıkan testler gebelik olmadığını gösteriyorAma bu ovülasyon testi. Gebelik değil. Ve adetime daha var belki yeni döllenme olmuş da olabilir. Yani olmayabilir de tabi
Sizin ki normal gebelikte yumurtlama günü gibi kOyuluk olmalı iki çizgideEvet ben varım. Benim de 1 hafta kaldı reglime. 12. Günü yumurtlamam oldu benim de. 17. Günden beri (5 gündür) koyulaşmayan silik ikinci kırmızı çizgiyi görüyorum. Acaba gebelik olabilir mi ki
Ben varım adetten bir gün önce yapmıştım ve T çizgisi patlamıştı birkaç gün sonra da hcg testi ile pozitifi görmüştüm,sizinki de gebelik gibi duruyor elinizde varsa tekrarlayin hayırlısı olsun herkesin hakkında
Bugün yine yapıcam bakalım inşallah aynı koyulukta devam ederBen varım adetten bir gün önce yapmıştım ve T çizgisi patlamıştı birkaç gün sonra da hcg testi ile pozitifi görmüştüm,sizinki de gebelik gibi duruyor elinizde varsa tekrarlayin hayırlısı olsun herkesin hakkında![]()