- 18 Şubat 2021
- 5
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi handanhakmen
-
Merhaba aynı sorun bende de var şuan 2gundur hep pozitif acaba yumurta mı çatlamıyor kiMerhaba bu ay ilk kez ovülasyon testini denedim 17. Gün eşit koyulukta çift çizgi gördüm. Yumurtlamanın o gün olduğunu düşünüyordum ama ardından yaptığım beş günde de hep iki çizgide eşit koyuluktaydı. Altı gündür ovülasyon testim hep pozitif çıkıyor. Regl olmama yedi gün kaldı. Sebebi ne olabilir böyle bir durum yaşayan var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba, test yaptınız mı merak ettim gebelik olabilir mi diye :)Merhaba bu ay ilk kez ovülasyon testini denedim 17. Gün eşit koyulukta çift çizgi gördüm. Yumurtlamanın o gün olduğunu düşünüyordum ama ardından yaptığım beş günde de hep iki çizgide eşit koyuluktaydı. Altı gündür ovülasyon testim hep pozitif çıkıyor. Regl olmama yedi gün kaldı. Sebebi ne olabilir böyle bir durum yaşayan var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bence de olabilirMerhaba, test yaptınız mı merak ettim gebelik olabilir mi diye :)
Testim yine koyu çıktı ancak erken gebelik testi yaptım akşam negatif sonuç maalesefBugün de mi koyu çıktı yaptın
Teşekkür ederim doktora gitmek en iyisi sanırım
İki gün olması normal sanırım yumurtlama iki gün sürebiliyormuş inşallah istediğimiz sonucu alırsınızMerhaba aynı sorun bende de var şuan 2gundur hep pozitif acaba yumurta mı çatlamıyor ki
Inşallah hep güzel haberler alalımİki gün olması normal sanırım yumurtlama iki gün sürebiliyormuş inşallah istediğimiz sonucu alırsınız
Sonuç ne olduİki gün olması normal sanırım yumurtlama iki gün sürebiliyormuş inşallah istediğimiz sonucu alırsınız
Canım 3 gün sürer normalde sonra silikleşirMerhaba aynı sorun bende de var şuan 2gundur hep pozitif acaba yumurta mı çatlamıyor ki
Kaç gündür böyle? Zaten ikinci çizgi hep silik çıkar yumurtlama görülene kadarBenim 2.çizgi sürekli silik neden olabilir
Kaçıncı gün bu testler regl ile birlikteSürekli t koyu Göremedim canım hiç doktora mo gitsem
Normal canım yumurtlama olmamış daha benimde hep böyle yumurtlama günü t çizgisi koyulaşıyorSürekli t koyu Göremedim canım hiç doktora mo gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?