Bu ay 10.gun başlayim olmazsa onumuzdeki ay adet bitince başlarmBence garanti olsun regli biter bitmez başlayın. Her zaman belirtilen günde yumurtlama olmuyor piki görene kadarda devam edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay 10.gun başlayim olmazsa onumuzdeki ay adet bitince başlarmBence garanti olsun regli biter bitmez başlayın. Her zaman belirtilen günde yumurtlama olmuyor piki görene kadarda devam edin
Hangi ovulasyonu aldın?
Bugun adetin ilk gununden sayinca kacinci gununuz cok erken yumurtlama olabiliyor yaniRegl biter bitmez başlayın, aynı zamanda uygulamada kullanıyorum uygulamaya göre bu hafta verimli dönemin ve pazar günü yumurtlama olacak fakat bugün test yaptım ve pozitif erken yumurtlamışım yani testi kesin yapın.
Kaset testmi daha iyi DigerlerimiBen ilk bundan almıştım ama yeterli koyuluğu görememiştim umarım başka almadan hamile kalırsın ama alman gerekirse innovita öneririm
Ben cubuktan daha memnun kaldımKaset testmi daha iyi Digerlerimi
bunu kullaniyim inşallah digerini kullanmadan Rabbin nasip eder hayirlisiyla
Amin canım inşallahHayirlisi bunu kullaniyim inşallah digerini kullanmadan Rabbin nasip eder hayirlisiyla
Bugun 8.günBunu aldim iyimi
Bugun adetin ilk gununden sayinca kacinci gununuz cok erken yumurtlama olabiliyor yani
Bunu aldim iyimi
Bugun adetin ilk gununden sayinca kacinci gununuz cok erken yumurtlama olabiliyor
Yani kacinci gun yumurtladinizRegl biter bitmez başlayın, aynı zamanda uygulamada kullanıyorum uygulamaya göre bu hafta verimli dönemin ve pazar günü yumurtlama olacak fakat bugün test yaptım ve pozitif erken yumurtlamışım yani testi kesin yapın.
Regl bitince 10 gün sonra. Benim reglim duzensizdi ama hep regle yakin olurdu bu ay şok oldumYani kacinci gun yumurtladiniz
Her ay degisiyor demekkiRegl bitince 10 gün sonra. Benim reglim duzensizdi ama hep regle yakin olurdu bu ay şok oldum
Bunu almistim mesaji yeni gordum kusura bakmayinHangi ovulasyonu aldın?
Sizce pik mi kizlar