Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl bittikten 1 gün sonra başladım benMerhaba Ben son adet tarihim 25 kasim bugun adetin basindan saydigim da 8.gun ovulasyon testi aldim 10tane ama yeterli gelirmi bilmiyorum Adetlerim cok duzenli degil teste 10.gun başlasam gec kalirmiyim en iyi zaman ne zamandr?
Bence garanti olsun regli biter bitmez başlayın. Her zaman belirtilen günde yumurtlama olmuyor piki görene kadarda devam edinMerhaba Ben son adet tarihim 25 kasim bugun adetin basindan saydigim da 8.gun ovulasyon testi aldim 10tane ama yeterli gelirmi bilmiyorum Adetlerim cok duzenli degil teste 10.gun başlasam gec kalirmiyim en iyi zaman ne zamandr?
30-32 gün canım
Adet bittikten 9 gün sonra mı bilemedim aslında tahminen yumurtlama günlerinizi biliyorsanız o günlerden 2 gün önce falan da başlayabilirsiniz bence
Ortalama 31gunde bir oluyorum ama sen son dongum 25gun oldu bende kararsiz kaldimAdet bittikten 9 gün sonra mı bilemedim aslında tahminen yumurtlama günlerinizi biliyorsanız o günlerden 2 gün önce falan da başlayabilirsiniz bence
Benim bugün yaptığım test böyle mesela pik mi anlamadım bendeOrtalama 31gunde bir oluyorum ama sen son dongum 25gun oldu bende kararsiz kaldim
Adetin 1.gununden saydigimda bugun 8.gun oluyorAdet bittikten 9 gün sonra mı bilemedim aslında tahminen yumurtlama günlerinizi biliyorsanız o günlerden 2 gün önce falan da başlayabilirsiniz bence
Bence pik degil ikisininde koyu olmasi gerekiyor diye biliyorumBenim bugün yaptığım test böyle mesela pik mi anlamadım bende
Sizin kaçinci gun bu testBenim bugün yaptığım test böyle mesela pik mi anlamadım bende
Bende ôyle dusundum o zaman baya test gidiyo bence adet biter bitmz yumurtlama olmz diye dusunuyorum oyle olan varmi blmyrmŞahsen regli biter bitmez başlamayı gereksiz buluyorum cok fazla test gidiyor. Ortalama regli günü 28 olduğunu varsayarsak 10. Gün başlamak mantıklı kendimde o şekilde yapıyorum
Benim son regl tarihim 9 kasım 24 kasımda pik olmuştu aslında sonra sili çıkıyordu ama bugün tekrar baya belirgin çıktı reflime 7 gün var bakın bu 24 kasımda pik olan testSizin kaçinci gun bu test
Az cok düzenliyse adetin bence çyle yapmak mantıklıBende ôyle dusundum o zaman baya test gidiyo bence adet biter bitmz yumurtlama olmz diye dusunuyorum oyle olan varmi blmyrm
Sizin 15.gun yumurtlamissinz o zaman benim dongumun ortalamasida 31ama duzenszlik oluyorBenim son regl tarihim 9 kasım 24 kasımda pik olmuştu aslında sonra sili çıkıyordu ama bugün tekrar baya belirgin çıktı reflime 7 gün var bakın bu 24 kasımda pik olan test
Evet sizce bence 14-15 . OlurSizin 15.gun yumurtlamissinz o zaman benim dongumun ortalamasida 31ama duzenszlik oluyor
10. Gün başlasınız yeterli gibi testlereEvet sizce bence 14-15 . Olur
Bence garanti olsun regli biter bitmez başlayın. Her zaman belirtilen günde yumurtlama olmuyor piki görene kadarda devam edin
Bu ay ôyle deniycem ilk defa yapicam inşallah pik görürüm hayirlisi bakalim Rabbin kimsenin kucagini boş birakmasin cok stresli bir sureç10. Gün başlasınız yeterli gibi testlere
Hangi ovulasyonu aldın?Bu ay ôyle deniycem ilk defa yapicam inşallah pik görürüm hayirlisi bakalim Rabbin kimsenin kucagini boş birakmasin cok stresli bir sureç