Son attığımada bakarmısın canım yaBugunu yarini da degerlendir cnm
Catlamaya baslamis cnm bugunu de degerlendirin insallah tutarBuda bugün bu akşamıda değerlendirip ilişkiye girmem gerekiyor mu
Ayy inşallah canım 7 senedir uğraşıyorumCatlamaya baslamis cnm bugunu de degerlendirin insallah tutar
Allah yardimcin olsun bende 1 yil oldu hic çocuğum yokAyy inşallah canım 7 senedir uğraşıyorum
İnşllah rabbim hepimize nasip eder benimde hiç olmadı bakalımAllah yardimcin olsun bende 1 yil oldu hic çocuğum yok
Amin cnm insallahİnşllah rabbim hepimize nasip eder benimde hiç olmadı bakalım
Sağol canım değerlendirelim bugünudeYinede garanti olsun degerlendir bence
İnşallahİnşallah bekledigin sonucu alırsın canım
Daha gerek yok yumurtanız çatlamış çoktan. Spermler zaten içerde 3 güne kadar yaşıyor. Her şey yolundaysa tutar inşallahBuda bugün bu akşamıda değerlendirip ilişkiye girmem gerekiyor mu
Ben bu gece yide değerlendireyim canımda garanti olsun ben pek yaşadığına inanmıyorum ya 3 gün boyuncaDaha gerek yok yumurtanız çatlamış çoktan. Spermler zaten içerde 3 güne kadar yaşıyor. Her şey yolundaysa tutar inşallah
Canım çatladıktan sonrası önemli aslında. O zaman dölleniyor zaten. Sen bugün ve yarını mutlaka degerlendir.Ben bu gece yide değerlendireyim canımda garanti olsun ben pek yaşadığına inanmıyorum ya 3 gün boyunca
Eğer kaliteli değilse spermler 2 güne kadar düşebiliyormuşBen bu gece yide değerlendireyim canımda garanti olsun ben pek yaşadığına inanmıyorum ya 3 gün boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?