• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakarmısınız lütfennn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mzqn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
444
154
53
Merhaba son adet tarihimin başlangıcı 28 Temmuz 3 Ağustosa kadar sürdü 2 3 gün normal kanama oldu sonrası lekelenmeydi buqün ilk kez ovulasyon testine başladım normald 12. Gün başlanıyomuş eczane öyle demişti buqün 10. Günüm dayanamayıp yaptım şimdi bu şekilde çıktı yumurtlama günüm mü sizce ? Bu arada adetim düzensiz 40 gün gelmediqi zamanlar oldu 🙈 A1D7046C-968E-429D-9358-DE647D80A86F.webpF626C385-093E-492D-8E95-6C48743B638E.webp

Adetiniz düzensizse erken başlamanız normal ,testte çizgi başlamış koyulaşmaya hiç belli olmuyor birdende pikleyebiliyor,hergün yapmaya devam et ayni saatlerde ,daha yumurtlama yok yani.

Adetiniz düzensizse erken başlamanız normal ,testte çizgi başlamış koyulaşmaya hiç belli olmuyor birdende pikleyebiliyor,hergün yapmaya devam et ayni saatlerde ,daha yumurtlama yok yani.
Ben resmî eczacıma attım pozitif dedi bi qün ilişki olsun bi qün olmasın dedi kafam karıştı 😒 yumurtlama var mı yok mu şuan yani🙄 kusura bakmayın ilk kez başladım ve hiç bi bilqim yok bu konu hakkında.

Koyulaşma var bence değerlendir erken olabilir yumurtlama ama devam et koyuluğu gör

Canım aynı testten yapmıştım. Bugün akşam ya da yarın t çizgisi aynı böyle daha koyu çıkacak pik diyorlar sonra da silikkeşecek ertesi günü ya da diğer gün silikleşebilir. Benim pikten 1 gün sonra silikleşti. Bu 3 günü değerlendir. Rabbim nasip eder inşallah

Eklentiler

• IMG_20200728_112125.webp
    IMG_20200728_112125.webp
    74,5 KB · Görüntüleme: 90
Canım aynı testten yapmıştım. Bugün akşam ya da yarın t çizgisi aynı böyle daha koyu çıkacak pik diyorlar sonra da silikkeşecek ertesi günü ya da diğer gün silikleşebilir. Benim pikten 1 gün sonra silikleşti. Bu 3 günü değerlendir. Rabbim nasip eder inşallah
Ewt aynıymış🙈 ama senin ki benimkinden daha koyu canım kesin yumurtlamam mı buqün sizce ilk deneyimim daha önce yapmadım bilgi verirmsnz ☺️

Ewt aynıymış🙈 ama senin ki benimkinden daha koyu canım kesin yumurtlamam mı buqün sizce ilk deneyimim daha önce yapmadım bilgi verirmsnz ☺
Yok daha pik olacak. 4 saate bir test yapsana sıvı alımına dikkat ederek sanırım 2 güne çatlar. Sen deneme yap yine tabi

Merhaba son adet tarihimin başlangıcı 28 Temmuz 3 Ağustosa kadar sürdü 2 3 gün normal kanama oldu sonrası lekelenmeydi buqün ilk kez ovulasyon testine başladım normald 12. Gün başlanıyomuş eczane öyle demişti buqün 10. Günüm dayanamayıp yaptım şimdi bu şekilde çıktı yumurtlama günüm mü sizce ? Bu arada adetim düzensiz 40 gün gelmediqi zamanlar oldu 🙈Eki Görüntüle 2671740 Eki Görüntüle 2671741

Bacım ben bu konuda master yaptım
14 aydır ovulasyon testi kullanıyorum 😑
Testinin C çizgisi de silikmiş yani tam olarak net değil laboquick olsaydı daha iyi olurdu
Sen yakından daha iyi görürsün T çizgisi C ile aynı koyulukta veya C'den daha koyu olmalı
Eğer bu şekilde gördüysen yumurtan 3 gün içersinde çatlayacak muhtemelen
Eşinde bi problem yoksa bugünle beraber 3 gün boyunca hatta 4 gün boyunca üstüste değerlendir. Testi yapmadan önce en az 2 saat bişey yiyip içme ve testi yaptıktan sonraki 10.dakikada resmini çek çünkü bekleyince silikleşiyor

Yok daha pik olacak. 4 saate bir test yapsana sıvı alımına dikkat ederek sanırım 2 güne çatlar. Sen deneme yap yine tabi
İlk adrarla yapmadım o fark edio mu bilmiom bide yarım bardak su içmiştim sadece 10 dakka sonra testi yapmıştım

İlk adrarla yapmadım o fark edio mu bilmiom bide yarım bardak su içmiştim sadece 10 dakka sonra testi yapmıştım
İlk idrarla olmayacak. Saat 10.00 ve 20.00 arası uygun diyorlar. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımı bitecek. Diyelim yarım bardak su içtin saat 10.00 da başka içmeyip 12 12.30 gibi test yqpcqn canım

Testinin C çizgisi de silikmiş yani tam olarak net değil laboquick olsaydı daha iyi olurdu
Sen yakından daha iyi görürsün T çizgisi C ile aynı koyulukta veya C'den daha koyu olmalı
Eşinde bi problem yoksa bugünle beraber 3 gün boyunca hatta 4 gün boyunca üstüste değerlendir. Testi yapmadan önce en az 2 saat bişey yiyip içme ve testi yaptıktan sonraki 10.dakikada resmini çek çünkü bekleyince silikleşiyor
Yaaa canım rabbim yüzümüze Gülsün inşallah 🤲 canım ben testi yapmadan 10 dakka önce su içmiştim yarım bardak kadar bilmiodum içmemem gerektiqini bide benim test kaldıkça koyulaştı silinmedi

İlk idrarla olmayacak. Saat 10.00 ve 20.00 arası uygun diyorlar. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımı bitecek. Diyelim yarım bardak su içtin saat 10.00 da başka içmeyip 12 12.30 gibi test yqpcqn canım
Akşam tekrar yapmama gerek var mı canım peki 🙈

Yaaa canım rabbim yüzümüze Gülsün inşallah 🤲 canım ben testi yapmadan 10 dakka önce su içmiştim yarım bardak kadar bilmiodum içmemem gerektiqini bide benim test kaldıkça koyulaştı silinmedi

Sen bugün tekrar test yap bence canım 2 saat sıvı alma ancak en doğru sonuç öyle çıkar

Üstteki sabah yaptıgım alttakide 10 dakka önce yaptıgım 9570FC40-C24B-4BE2-8966-E8688E608A73.webp

Back