• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testinden anlayanlar bakabilirmi

Asell80

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
1.210
1.541
53
124
Kizlar konuyu uygun yere actim ama kimse cevap vermiyo

Kizlar ben en son 21 aralikta adete girdim 27 gibi ciktim kasiklarim dun aksamdan beri hafif agrima var normalde her adet bitiminin 11 gununden sonraki 2 gun boyunca feci kasik agrilarim olur bende ovulasyon testi alsim eczanede pahali 5 adet aldigim icin agrili gunlerde basliyim dedim.

Bugun saat 16.00 da yaptim sonuç bu ne anlama geliyo şimdi neden c cizgisi t den daha koyu oldu gecersiz mi simdi 20180105_162225.webp 20180105_162225.webp 20180105_162157.webp

yumurtlama zamanın gelmiş, bu günleri boş geçirmeden iki güne bir ilişki olursa hamile kalma olasılığın yüksek olur

böyle bir testte mi var, ilk defa görüyorum. Ben program kullanıyorum telefonumda o da gösteriyor en uygun günü. az doğru az yanlış bilmiyorum artık. Çözemedim pek böyle bir şeye neden gerek var ki

Tatlım zaten c (control) çizgisi onun daha koyu olması lazım. Diğeri silik yani daha LH hormonu yavaş yavaş salgılanmaya başlamış. Bir Gün falan sonra bu daha koyu çıkar. O koyu çizgiden 24 saat sonra yumurta çatlıyor. Yani bence sen yarın akşam ve pazar akşam eşinle ilişkiye girmelisin.

Su an kı duruma gre henuz yumurtlamamıssın yada yumurtan catlamıs dun test yapsaydın net bısey syleyebıkırdık ama su an sadece bır hafta byınca ust uste ıkıskı yap brde ınternette n 11 de falan cok ucuza testler var laboguık falan ordan alırsan 30 tanesı 15 tl falan bırdahakı aya oyle yap bu sekılde kacırırsın yumurtayı

Yarin testi tekrar aynu saatte yaparsam daha koyu cikmasi durumunda çatlama olmamis oluyo ama siliklesme daha azalırsa yumurtlamayi kaçırmisim sonucu cikarabiliriz degilmi
Su an kı duruma gre henuz yumurtlamamıssın yada yumurtan catlamıs dun test yapsaydın net bısey syleyebıkırdık ama su an sadece bır hafta byınca ust uste ıkıskı yap brde ınternette n 11 de falan cok ucuza testler var laboguık falan ordan alırsan 30 tanesı 15 tl falan bırdahakı aya oyle yap bu sekılde kacırırsın yumurtayı

Yarin testi tekrar aynu saatte yaparsam daha koyu cikmasi durumunda çatlama olmamis oluyo ama siliklesme daha azalırsa yumurtlamayi kaçırmisim sonucu cikarabiliriz degilmi

Yarın 16 ya kadar bekleme bence bır tane sabahtan yap eger hala sılıkse ertesı sabah bırdaha yaparsın sen yınede ılıskıyı ıhmal etme, eger yarın sabahkı koyu cıkarsa senın yumurtan pazar gunu catlayacak demektır :) uzayan seffaf akıntın var mı ? O da yumurtlama zamanını anlamanda ısaret olabılır

Evet dunden beri hem akıntılarım fazlalaştı hemde kasik agrim basladi ama şöyle birşey duydum sabah yapmak iyi degilmis diolar ilk idrarla falan ondan ben saat 16 yi bekledim
Yarın 16 ya kadar bekleme bence bır tane sabahtan yap eger hala sılıkse ertesı sabah bırdaha yaparsın sen yınede ılıskıyı ıhmal etme, eger yarın sabahkı koyu cıkarsa senın yumurtan pazar gunu catlayacak demektır :) uzayan seffaf akıntın var mı ? O da yumurtlama zamanını anlamanda ısaret olabılır

daha tam koyulaşmamış canım ama yakın

Aslinda benim hemen her ay adetin bitiminden sonra 11 12 13 günlerinde kasiklarim cok ağrıyodu gecen ay doktora gittigimde soyledim oda yumurtlama zamanin demisti bende bu ay o agriyu hissesince yaparim dedim cunku elimde 5 adet ovulasyon testi var ondan bugun yaptim ve sonuc resimdeki gibi dun aksama dogru kasiklarimda agri ve akintim var halada agrim devM ediyo

Aslinda benim hemen her ay adetin bitiminden sonra 11 12 13 günlerinde kasiklarim cok ağrıyodu gecen ay doktora gittigimde soyledim oda yumurtlama zamanin demisti bende bu ay o agriyu hissesince yaparim dedim cunku elimde 5 adet ovulasyon testi var ondan bugun yaptim ve sonuc resimdeki gibi dun aksama dogru kasiklarimda agri ve akintim var halada agrim devM ediyo
işte yeni çatlamıştır önemli olan değerlendirmiş olmak şimdide çalışmaları aksatmayın canım
muhtemelen yine 14. gün falan çatlamıştır

Yok hic korunmasiz ilişki olmadi cunki benim 20 aylik kizim var ve 2. Saglikli hayirli oncelik tabi sonrasinda erkek istiyorum rabbimin takdir-i bu yuzden yumurtlama zamaninda tek iliski ile erkek bebek orani yuksek dendiği icin bekledim ben

Yok hic korunmasiz ilişki olmadi cunki benim 20 aylik kizim var ve 2. Saglikli hayirli oncelik tabi sonrasinda erkek istiyorum rabbimin takdir-i bu yuzden yumurtlama zamaninda tek iliski ile erkek bebek orani yuksek dendiği icin bekledim ben

canım bu ay olmazsa eger birdahaki sefere 10. günden başla ovulasyon testlerine
normalde içinde 5 tane test olan 25 lira sanırım
internetten o paraya 30 tane alabiliyorsun
gittigidiyor a bak istersen

Back
X