Evet son 2 gün değerlendirdim. Bugünde değerlendirecek miyimŞuan yumurtlama dönemindesin canım. Değerlendir. Eşinde bi problem yoksa 3gün üst üste değerlendir. Yada bir gün yap bir gün yapma.
Evet test yapmaya devam et silikleşene kadar devamEvet son 2 gün değerlendirdim. Bugünde değerlendirecek miyim
Tamamdır teşekkürlerEvet test yapmaya devam et silikleşene kadar devam
Canım ilk pik gördüm silikleşti demişsin sonra yine pik demişsin gebelik de olabilir ilk pik in nezamandı kaç gün geçti üzerindenKızlar bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim yardımcı olur musunuz tam olarak bilmiyorum
Regli bittikten bir kaç gün sonra ilk yaptığım da pik görmüştüm sonra yine çift çizgiyi fakat biraz silikti. Diğer günler yine aynı şekilde hafif silikti. Dün yaptığım test net çift çizgiyi. Bugün tekrar yaptım t çizgisi anında kıpkırmızı belirti c den daha belirgin yani şuan çatlamış mı oluyor. İlk resim dün yaptığım ikinci resim bugün yaptığım ve kasıklarımda ağrı var sabahtan beriEki Görüntüle 3567091 Eki Görüntüle 3567092
Tam bir hafta geçti üzerindenCanım ilk pik gördüm silikleşti demişsin sonra yine pik demişsin gebelik de olabilir ilk pik in nezamandı kaç gün geçti üzerinden
Bilemedim ama bir gebelik testi de yapsaydınız keşkeTam bir hafta geçti üzerinden
Ama daha çok erken değil mi adetim biteli 8 gün olduBilemedim ama bir gebelik testi de yapsaydınız keşke
Demekki yumurtlamaymış canım silikleşmiş çatlamış diyebilirizBugün ki ovulasyon testim bu şekilde kızlar
Eki Görüntüle 3567391
İlk defa bu kadar çok sancım var kasıklarım çok ağrıyor oturup kalkarken bileDemekki yumurtlamaymış canım silikleşmiş çatlamış diyebiliriz
Selam canım bu erken gebelik testi mi
Hayır ovulasyon testiSelam canım bu erken gebelik testi mi
Muhtemelen yumurtlamadan sonra catlama gerçeklemiş silikleşmeye başlamış diye düşünüyorum ki ben 5. Günden itirbaren bu kadar şiddetli belirti hissedebilir misin bilmiyorum normalde yumurtlamanın üstünden 14 gün geçmeden çok bir belirti olmazmış buradaki okuduklarımdan öğrendiğim kadar sizin bahsettiğiniz süreç çok erken testlere takip edip iyice silikleşecekmi ona bakın derimHayır ovulasyon testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?