• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinde yumurtlamayı yakılayamayanlar yardım ☹️🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

htccvk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2020
172
34
48
31
Ovulasyon test i yapmaya başladım bu ay adetimin 15. Günündeyim bi ara koyulaşmaya başladı ama sonra silikleşti bi daha koyulaşmadı anlamını bilen ya da yaşayan varmı ?

Benimde aynısı oldu reglimin bitişinin 11.günü bu gün koyudan siliğe doğru gitmeye başladı pko durumum var bir türlü anlayamıyorum artık nasıl olacak yumurtam oluyor mu olmuyor mu şaşırdım artık

Benimde aynısı oldu reglimin bitişinin 11.günü bu gün koyudan siliğe doğru gitmeye başladı pko durumum var bir türlü anlayamıyorum artık nasıl olacak yumurtam oluyor mu olmuyor mu şaşırdım artık
Aynen bnm de PKo var 🥺😕

Kilo probleminiz var mı sizin de ☹️ yani ilginç bir durum her şey rabbimden tabiki kilosu çook yüksek olup da hamile kalan bir çok insan var çevremde insan yoruluyor artık ☹️

Ovulasyon test i yapmaya başladım bu ay adetimin 15. Günündeyim bi ara koyulaşmaya başladı ama sonra silikleşti bi daha koyulaşmadı anlamını bilen ya da yaşayan varmı ?
Testlere düzenli devam edin bence benim regl duzenli olmasina ragmen bir kere 19. gunde yumurtalama gormüstüm

Geçen ay yaptığımda hic göremicem sanmıştım 18.gun kopkoyu çıkmıştı sabret yapmaya devam et 😌

Gerçekten ☺️☺️ İnşallah ya bi yandan da soğan kürü yapıyorum . Pko var mıydı peki sende
yok diye biliyorum oğlum ilk ayda oldu 2 inciyi deniyoruz bu ay bakalim. bu ayda 11.gun yumurtlama gördüm her ay ayni zaman çıkmıyor

Geçen ay yaptığımda hic göremicem sanmıştım 18.gun kopkoyu çıkmıştı sabret yapmaya devam et 😌
Birde son günlerdeki leri çekmedim baya silik diye yorumun nedir acaba

Eklentiler

• C82A121D-4A6C-48A8-8FE0-BCF8A3E1F5E3.webp
    C82A121D-4A6C-48A8-8FE0-BCF8A3E1F5E3.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 111
Önceki aylarda bende testte adete kadar koyuluk yakalayamadım bu ay çörek otu kürü yaptim ondan mi bilmem 13.gun ve 14.gun test pik oldu 15.gun siliklesti çatladı mi bilmiyorum değerlendirdik 😊

Önceki aylarda bende testte adete kadar koyuluk yakalayamadım bu ay çörek otu kürü yaptim ondan mi bilmem 13.gun ve 14.gun test pik oldu 15.gun siliklesti çatladı mi bilmiyorum değerlendirdik 😊
Bende soğan kürü yapıyorum suan 10. Gündeyim son 5 günüm kaldı nasıl yaptın canım anlatabilir misin

Bende soğan kürü yapıyorum suan 10. Gündeyim son 5 günüm kaldı nasıl yaptın canım anlatabilir misin
10 yemek kaşığı yazıyordu tarifte ben büyük bir kase bakın içine 10 tatlı kaşığı çörek otu 10 çay kaşığı toz tarcın koydum karistirdim adetin ikinci günü başladım sabah akşam ac karnına yedim ve corekotunu iyice çiğnedim sen varsa öğütülmüş olandan al adetin 12 gün yedim

Back