Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de bu ay boyle oldu yaOvulasyon test i yapmaya başladım bu ay adetimin 15. Günündeyim bi ara koyulaşmaya başladı ama sonra silikleşti bi daha koyulaşmadı anlamını bilen ya da yaşayan varmı ?
Aynen bnm de PKo varBenimde aynısı oldu reglimin bitişinin 11.günü bu gün koyudan siliğe doğru gitmeye başladı pko durumum var bir türlü anlayamıyorum artık nasıl olacak yumurtam oluyor mu olmuyor mu şaşırdım artık
Testlere düzenli devam edin bence benim regl duzenli olmasina ragmen bir kere 19. gunde yumurtalama gormüstümOvulasyon test i yapmaya başladım bu ay adetimin 15. Günündeyim bi ara koyulaşmaya başladı ama sonra silikleşti bi daha koyulaşmadı anlamını bilen ya da yaşayan varmı ?
Yapıyorum ama yıpratıcı bu süreçTestlere düzenli devam edin bence benim regl duzenli olmasina ragmen bir kere 19. gunde yumurtalama gormüstüm
Evet biliyrm anliyorum sizi ama soyle dusunun her ay yumurtalama olmayabilirde gec yumurtalama daolabilirdeYapıyorum ama yıpratıcı bu süreç ☹
GerçektenGeçen ay yaptığımda hic göremicem sanmıştım 18.gun kopkoyu çıkmıştı sabret yapmaya devam et![]()
yok diye biliyorum oğlum ilk ayda oldu 2 inciyi deniyoruz bu ay bakalim. bu ayda 11.gun yumurtlama gördüm her ay ayni zaman çıkmıyorGerçektenİnşallah ya bi yandan da soğan kürü yapıyorum . Pko var mıydı peki sende
Bugün 16. Gün ama silik yokGeçen ay yaptığımda hic göremicem sanmıştım 18.gun kopkoyu çıkmıştı sabret yapmaya devam et![]()
Birde son günlerdeki leri çekmedim baya silik diye yorumun nedir acabaGeçen ay yaptığımda hic göremicem sanmıştım 18.gun kopkoyu çıkmıştı sabret yapmaya devam et![]()
12 sinde olan yumurtlama olabilirmi koyumuydu rengiBirde son günlerdeki leri çekmedim baya silik diye yorumun nedir acaba
Evet koyuydu ama C den koyu değildi12 sinde olan yumurtlama olabilirmi koyumuydu rengi
kurumadan önceki hali esit koyuluktadi belkide bence yapmaya devam o koyu cizgi cikicakEvet koyuydu ama C den koyu değildi
İnşallahkurumadan önceki hali esit koyuluktadi belkide bence yapmaya devam o koyu cizgi cikicak
Bende soğan kürü yapıyorum suan 10. Gündeyim son 5 günüm kaldı nasıl yaptın canım anlatabilir misinÖnceki aylarda bende testte adete kadar koyuluk yakalayamadım bu ay çörek otu kürü yaptim ondan mi bilmem 13.gun ve 14.gun test pik oldu 15.gun siliklesti çatladı mi bilmiyorum değerlendirdik![]()
10 yemek kaşığı yazıyordu tarifte ben büyük bir kase bakın içine 10 tatlı kaşığı çörek otu 10 çay kaşığı toz tarcın koydum karistirdim adetin ikinci günü başladım sabah akşam ac karnına yedim ve corekotunu iyice çiğnedim sen varsa öğütülmüş olandan al adetin 12 gün yedimBende soğan kürü yapıyorum suan 10. Gündeyim son 5 günüm kaldı nasıl yaptın canım anlatabilir misin