Ovulasyon testinde yumurtlamamın üzerinden 20 gün geçti ama hala adet olmadım neler oluyor?

egtmcanne

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2024
509
100
31
Kozlar merhaba, bu ay ilk kez ovulasyon testi ile ilerledim. 19 ekimde pik gördüm aynı gün silikleşti. Sonra 24 ekimde tekrar pike takım pozitif oldu. İlk pik gününün üzerinden 20 gün geçti ama hala regl olmadım. 24 ü ikinci yumurtlamaysa bile üzerinden 14 gün geçmiş oluyor. Dün ve bugün kaset test yaptım ikisinde de bi kaç saat sonra çok silik çizgi belirdi ama ilk on dakika bişey yoktu. Bu durumu yaşayan var mı? Gebelik belirtileri de yaşıyorum. Özellikle sık idrara çıkma, 4 gündür adet olacakmış gibi kaşık ağrısı. Dogruldugumds kasıklarda batma, bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti. Çoğu regl belirtisi de biliyorum ama ne yapacağımı şaşırdım kan versem çıkar mı varsa? Böyle bi durum yaşayıp regli cok geciken var mı?

Merhaba sonucunuz ne oldu bende 20 gün gecikmedeyim ne gelen var ne giden kaset testte de bişey çıkmıyor

Bu durumu yaşayan yada fikri olanlar? 😞
Merhaba sonucunuz ne oldu bende 20 gün gecikmedeyim ne gelen var ne giden kaset testte de bişey çıkmıyor
Adet tarihlerinizi takip edin gecikmeleriniz varsa 3-4 gün üzerinde erken gebelik testleri deneyin sabah idrarıyla, eğer negatif çıkıyorsa 7-8. Güne kadar bekleyin yeniden test yapın. Yine negatif ise yüksek ihtimalle foliküler kist olmuş olabilir benim başıma gelmişti. Yumurta büyüyor çatlamıyor foliküler oluyor. Korkmayın ama doktor ilaç veriyor adet olup temizleniyor hemen.

Gebelik bekliyorsanız inşallah güzel haberler alırsınız 🙏🌸

Canım ya aynı şey bende var 15 gün gecikmedeyim gecikmenin onuncu günü kan verdim negatifti daha da test yapmadım sadece adet olcagim zaman kahverengi lekelenme yaşadım bir de sadece bir damla gelen kan başka birşey olmadı anlam veremedim adetim sokulmedi bekledim o kadar biraz da duzensizim o yüzden

Adet tarihlerinizi takip edin gecikmeleriniz varsa 3-4 gün üzerinde erken gebelik testleri deneyin sabah idrarıyla, eğer negatif çıkıyorsa 7-8. Güne kadar bekleyin yeniden test yapın. Yine negatif ise yüksek ihtimalle foliküler kist olmuş olabilir benim başıma gelmişti. Yumurta büyüyor çatlamıyor foliküler oluyor. Korkmayın ama doktor ilaç veriyor adet olup temizleniyor hemen.

Gebelik bekliyorsanız inşallah güzel haberler alırsınız 🙏🌸
Ya ama ben ovulasyon testiyle takip ettim catlama da oldu. Hatta ikinci kez 24 ekimde yumurtlama oldu. Acaba ilki değil de ikinci mi döllendi öyle bi ihtimal var mı bilemiyorum.

20 gün regl gecikmesi mi yoksa yumurtlamadan sonra mı 20 gün? Benim şu 8 gün oldu regl gecikmesi. Yumurtlamadan sonraki 24. Günüm. Normalde çoktan regl olmam gerekirdi.

Canım ya aynı şey bende var 15 gün gecikmedeyim gecikmenin onuncu günü kan verdim negatifti daha da test yapmadım sadece adet olcagim zaman kahverengi lekelenme yaşadım bir de sadece bir damla gelen kan başka birşey olmadı anlam veremedim adetim sokulmedi bekledim o kadar biraz da duzensizim o yüzden
Benim de düzensizdir normalde. Bu ay ilk defa ovu test ile takip ettim 14. Gün ve 20. Gün yumurtlama görüp değerlendirdim. Şimdi döngümün 39. Günündeyim ve hala regl olmadım. Bugün erken gebelik testi alıp ona göre kan vermeyi düşünüyorum

Benim de düzensizdir normalde. Bu ay ilk defa ovu test ile takip ettim 14. Gün ve 20. Gün yumurtlama görüp değerlendirdim. Şimdi döngümün 39. Günündeyim ve hala regl olmadım. Bugün erken gebelik testi alıp ona göre kan vermeyi düşünüyorum
İnşallah vardır canım benim umudum yok da yine de insan merak ediyor iste kist filan da yok dedi doktorum bende ovu testi ile takip etmiştim ama yumurtlamayı yakalayamadım sanırsam ya da çok geç yumurtladim bilmiyorum ya

Gebelik testiniz nasıl çıkıyor gecikmeniz 8. Gündeyse şimdi?
3 gün önce bi saat sonra falan böyle çıktı sonra bi daha yapmadım. Prodoctor aldım yarın sabah yapıcam.

Eklentiler

• C0A9F64E-C5BC-49B6-ABFA-DF3A7FBA7238.jpeg
    C0A9F64E-C5BC-49B6-ABFA-DF3A7FBA7238.jpeg
    149,1 KB · Görüntüleme: 18
Ama ben ikinci yumurtlamayı da gördüm ona göre hesaplarsam bu testi adete bir gün kala yapmış oluyorum
Adetiniz düzenli mi düzensiz mi? Düzenliyse farketmez periyodunuz 8 gün gecikmiş sayılır, ama düzensiz ise dediğiniz gibi olabilir.
3 gün önce bi saat sonra falan böyle çıktı sonra bi daha yapmadım. Prodoctor aldım yarın sabah yapıcam.
Erken gebelik testleri daha sağlıklı olur, buradaki teste göre pozitif gibi gözüküyor hayırlıysa inşallah ama bazı testlerde kuruluk çizgisi de olabilir. Yarın güz

Adetiniz düzenli mi düzensiz mi? Düzenliyse farketmez periyodunuz 8 gün gecikmiş sayılır, ama düzensiz ise dediğiniz gibi olabilir.

Erken gebelik testleri daha sağlıklı olur, buradaki teste göre pozitif gibi gözüküyor hayırlıysa inşallah ama bazı testlerde kuruluk çizgisi de olabilir.
Adetim hiç düzenli değildir. Sadece geçtiğimiz ay 32. Gün oldum en düzenli hali oydu.

Erken gebelik testleri daha sağlıklı olur, buradaki teste göre pozitif gibi gözüküyor hayırlıysa inşallah ama bazı testlerde kuruluk çizgisi de olabilir. Yarın güz
Yarın testi yapar yazarım buraya umarım vardır 😌

Adetim hiç düzenli değildir. Sadece geçtiğimiz ay 32. Gün oldum en düzenli hali oydu.
Yarın testi yapar yazarım buraya umarım vardır 😌
Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah tek test almamışsınız 😂 ben 2 testi peşpeşe yapmıştım, ilki sabah ilk idrar, 2.si mininum üçbuçuk saat sonra 2. İdrar ile.
İlkinde hiçe yakın çizgi çıkmıştı, ikincisinde silik çizgi çıkmıştı sonrasında kan verip pozitif olduğunu öğrenmiştim.
gebeliğim sonrasında boş gebelik çıktı 5 gün önce düşük yaptım tabi, rabbim tekrarını yaşatmasın. Size de sağlıklı güzel haberler nasip etsin 🙏

Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah tek test almamışsınız 😂 ben 2 testi peşpeşe yapmıştım, ilki sabah ilk idrar, 2.si mininum üçbuçuk saat sonra 2. İdrar ile.
İlkinde hiçe yakın çizgi çıkmıştı, ikincisinde silik çizgi çıkmıştı sonrasında kan verip pozitif olduğunu öğrenmiştim.
gebeliğim sonrasında boş gebelik çıktı 5 gün önce düşük yaptım tabi, rabbim tekrarını yaşatmasın. Size de sağlıklı güzel haberler nasip etsin 🙏
Çok üzüldüm sizin adınıza. Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik müjdesi alırsınız. 🤲🏻Maalesef bi tane aldım ve dayanamayıp az önce yaptım ama hiç çizgi yok maalesef. 😞

Çok üzüldüm sizin adınıza. Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik müjdesi alırsınız. 🤲🏻Maalesef bi tane aldım ve dayanamayıp az önce yaptım ama hiç çizgi yok maalesef. 😞
Teşekkür ederim 🌸
Yarın sabah yapın derim. İlk idrara yetişemezse i 2. İdrara yetişirsiniz gidin alıncaya kadar tabi yakınlarda eczane var ise. Gebelik planlamanız varsa zaten yedekli alın elinizde bulunsun yine.

X