Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinde sürekli pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tekumutanneolmak

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
27
2
6
29
Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olucak şaştım kaldım resmen 5 yıllık evliyim hormanlarda sıkıntı çıkmadı adet düzensizliği var çocuk sahibi olamadım henüz bu ay ovulasyon testi yapayım dedim foto aticam lütfen yardımcı olursanız sevinirim neden böyle oldu birturlu çatlama olmuyor

Son yaptığınız en koyusu çıkmış pik gün o muhtemelen ertesi günü çatlar, diğerleri daha silik duruyor

Son yaptığınız en koyusu çıkmış pik gün o muhtemelen ertesi günü çatlar, diğerleri daha silik duruyor
Simdi testleri düzgünce yerleştirip foto çekip aticam bakabilirmisiniz kafayı yemek üzereyim testin takibini yapan bayan dün çatlama olduğunu söyledi bugün test yaptım yine yumurtlama devam ediyor dedi bukadar uzun sürmesi normalmo

Belki yavaş büyümüştür yumurta o yüzden uzun süre çıkmıştır, en alttaki ve onun iki üstündeki en koyu görünüyor. En alttaki bugüne aitse değerlendirin bence bugünü

Belki yavaş büyümüştür yumurta o yüzden uzun süre çıkmıştır, en alttaki ve onun iki üstündeki en koyu görünüyor. En alttaki bugüne aitse değerlendirin bence bugünü
Evet bugüne ait bana çatlama olmaz dediler normalde yumurtlama 2 veya 3 gün sürüyormuş benim uzun sürdü çatlama olmazsa da gebe kalamazsin dediler çok üzgünüm ilk defa ovulasyon testi yapiyorum en fazla 5 gün sürüyormuş yumurtlama bendeyse bugün 11.gun

Canını sıkma canım yapmaya devam et, eğer silikleşirse çatlamış demektir Allahın izniyle. Ovulasyon testleri kesin sonuç vermiyor zaten tahmin yürütmeye yardımcı oluyor. En iyisi ultrasonda takip ettirmek

Canını sıkma canım yapmaya devam et, eğer silikleşirse çatlamış demektir Allahın izniyle. Ovulasyon testleri kesin sonuç vermiyor zaten tahmin yürütmeye yardımcı oluyor. En iyisi ultrasonda takip ettirmek
Sol tüpüm tikali ve adet düzensizliği var PCO lularda sanırım anlaması çok zor oluyormuş denemediğim yöntem kalmadı aşılama olduk tutmadı sanırım bu durumu kabullenmem lazim

Sol tüpüm tikali ve adet düzensizliği var PCO lularda sanırım anlaması çok zor oluyormuş denemediğim yöntem kalmadı aşılama olduk tutmadı sanırım bu durumu kabullenmem lazim

Canım pkoluysan zaten ovu testiyle hiç uğraşma derim ben yanıltabilir böyle çünkü sürekli bir sürü küçük yumurta bulunur yumurtalıklarda. Bende pkoluyum doktorla ultrason takibi yapıyorum bir sürü yumurtadan 2 tanesini olgunlaştırabildik ilaçla. Ovu testi yapsam beni de yanıltabilirdi. Moralini bozma hemen

Ne yapmam gerekiyor peki kaç doktora gittim biri PCO var diyor diğeri hicbisey yok hormanlar mükemmel biri düzensiz yumurtlama diyor klomen kullandım olmadı aşılama yapıldı yine tutmadı macun kullandım yine olmadı eşimde de hiçbir sorun yok

Hormon testin varda sonuçlarına bakabilir miyim?

Hamile olmadığından emin misin peki?
Bide testler bozuk olabilir mi

Hormon değerleri iyi görünüyor, pko değil de hafif düzeyde yumurtalık tembelliği olabilir. Son adet tarihinin üzerinden baya geçmiş aslında yumurtlama döneminin bitmiş olması lazımdı şimdiye kadar, başka birisi söylemiş hamilelik ihtimali de olabilir ama biraz daha bekleyip test yap istersen

Ayyyy olabilirmi ki testiin takibini yapan abla olmaz dedi çok erken gebelik için dedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…