Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinde saatin önemi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ReceL

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
425
180
323
Tecrübeli arkadaşlara bi sorum olacak. Çok konuyu okudum ama istediğim cevabı bulamadım. Her sabah 9da kalkıp ilk idrarı yapıp tekrar yatıyorum. Geç kalkıyorum normalde de o yüzden mecbur alarm kuruyorum neyse saat 13:00’da uyanıp testi yapıyorum. Hiç sıvı tüketmemiş ve 4 saat mecburi idrar tutmuş oluyorum. Ama doğru mu yapıyorum? Akşam yapan arkadaşlarda var bu yüzden kafam karışık biraz. Yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler
Resim de ekleyeyim hatta :)

Cevap yazan olmayınca Akşamda yaptım yine 4 saat tutarak :)
Sonuç aşşa yukarı aynıydı. Demek ki 4 saat tutunca 13:00 yada 16:00 yapılabiliyormuş.

Valla canım bende anlamadım bu işi
Ben genelde çok sık idrara çıkıyorum sabahtan işyerinde çok sıvı tükettiğim içinde öğleden sonra 3-4 gibi sıvıyı kesip 3 saat tutarak yapıyorum . Ne kadar doğru bilmiyorum ama 3 saat bile zor tutuyorum

Ben tutmakta sorun yaşamıyorum çünkü sıvı tüketimim yok denecek kadar az :) 4 saat okudum hep diğer konularda. 4 saat tutuyorum bende mecbur

YouTube birgebeningünlüğü yaz orada bayan süper anlatıyor tüm ayrıntıları ile bende oradan bakıyorum saatlerine kadar anlatıyor

Canım günde o kadar çok yapmana gerek yok akşamüstüne doğru yap 1 kere yeter ben öyle yaptım

Kuzum erken yapiyosun sanki biraz 1 erken geldi bana.bende gec kalkarim kahvalti yapip idrarimi yapip 5e kadar tutup öyle yapiyodum daha iyiymis o saatler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…