Tecrübeli arkadaşlara bi sorum olacak. Çok konuyu okudum ama istediğim cevabı bulamadım. Her sabah 9da kalkıp ilk idrarı yapıp tekrar yatıyorum. Geç kalkıyorum normalde de o yüzden mecbur alarm kuruyorum neyse saat 13:00’da uyanıp testi yapıyorum. Hiç sıvı tüketmemiş ve 4 saat mecburi idrar tutmuş oluyorum. Ama doğru mu yapıyorum? Akşam yapan arkadaşlarda var bu yüzden kafam karışık biraz. Yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler
Resim de ekleyeyim hatta :)
Valla canım bende anlamadım bu işi
Ben genelde çok sık idrara çıkıyorum sabahtan işyerinde çok sıvı tükettiğim içinde öğleden sonra 3-4 gibi sıvıyı kesip 3 saat tutarak yapıyorum . Ne kadar doğru bilmiyorum ama 3 saat bile zor tutuyorum
Valla canım bende anlamadım bu işi
Ben genelde çok sık idrara çıkıyorum sabahtan işyerinde çok sıvı tükettiğim içinde öğleden sonra 3-4 gibi sıvıyı kesip 3 saat tutarak yapıyorum . Ne kadar doğru bilmiyorum ama 3 saat bile zor tutuyorum
Kuzum erken yapiyosun sanki biraz 1 erken geldi bana.bende gec kalkarim kahvalti yapip idrarimi yapip 5e kadar tutup öyle yapiyodum daha iyiymis o saatler
Eki Görüntüle 2213201
Cevap yazan olmayınca Akşamda yaptım yine 4 saat tutarak :)
Sonuç aşşa yukarı aynıydı. Demek ki 4 saat tutunca 13:00 yada 16:00 yapılabiliyormuş.
Kuzum erken yapiyosun sanki biraz 1 erken geldi bana.bende gec kalkarim kahvalti yapip idrarimi yapip 5e kadar tutup öyle yapiyodum daha iyiymis o saatler