- 9 Şubat 2019
- 1.298
- 1.029
- 133
- 32
- Konu Sahibi umutsuzvaka32
Sevgili hamiş adayları güzel anneler ben yeni yeni kullanmaya başladım bu testleri güvenirliliği ve doğru sonuç vermesinin tartışmalarını bir kenarı bırakarak denemek istiyorum içimdeki merakı dindiremiyorum, bilinçli bir insanım eşimde öyledir sağolsun, evliliğimizin 2 yılını bitirmek üzereyiz yeni yeni bebişmiz olsun istiyoruz iş sebebiyle 2 günde bir olamıyor ne yazık ki,bizde bu yöntemi deneyelim dedik bu günleri değerlendirmek açısından, ben 18 ocakta adet oldum en son 1 hafta sürüyor, ve adetlerim düzensizdir şuan en iyi ihitimalle 22 şubat gözüküyor adetim, ovülasyon testlerini geç aldığım için 3 şubatta yapmaya başladım , 8 şubatta çift çizgi gördüm değerlendirdik,sonra 9 şubat ve 10 şubatta test yaptım silik çıktı dedim herhalde çatladı artık yapmasakta olur bıraktım,stres yapmadım ben hiç ,her şey allahtan, son üç gündür karnım aşırı ağırıyordu önce adet mi olucam dedim ama daha erken hiç erken olmam ,sonra bu testlerden vardı yapayım bir dedim dün akşam ve bugun sabah çift çizgi çıktı hemen ilk andan itibaren,acaba başka sorun mu var diye kendimi alamıyorum düşünmekten hep kötü şeyler geliyor aklıma doktora da gidiyoruz test sürecimiz devam ediyor, geç adet gördüğüm için özellikle evlendikten sonra bozuldu adet düzenim,iş stres yeni bir hayat normal diyordum ama 50 güne kadar gitti bazılarında acaba hamilemiyim dedim test yaptım negatif ama şuan kafam iyice karıştı,ben şimdi bir ayda iki kere mi yumurtlama yaşadım ya da hamile miyim ama hamile olma ihitmalim en düşük ihitmal bence döllenme falan filan derken çok erken hissetmem bence,ama sizin tecrübelerinizi çok merak ediyorum inşallah bilen birisi benimle paylaşır şimdiden çok teşekkürler