Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet laboquick marka çatlama gününü değerlendiremedim 18 ve 19 u değerlendirdim yinede tutar mı sizce19 u pik 20 si çatlama laboquick mi
Sperm 3 güne kadar canlı kalıyorEvet laboquick marka çatlama gününü değerlendiremedim 18 ve 19 u değerlendirdim yinede tutar mı sizce
Ayy o da doğru yaçok teşekkür ederim vakit ayırdığınız içinSperm 3 güne kadar canlı kalıyor
Merhabakaç günde bir adet oluyorsunuz acaba ?Merhaba , ovülasyon testlerimi yorumlar mısınız? İlk defa yapıyorum çok bilgili değilim son adetim 7 Haziran.
teşekkürler :)
28-29 günde oluyorum , ovülasyon testlerini döngü takip eden uygulamaya göre yaptım aslında yumurtlama dönemi gösteriyordu. Silikleşip tekrardan koyulaşmasını anlayamadımMerhabakaç günde bir adet oluyorsunuz acaba ?
En koyu gün 19 haziran gibi ama kuruma çizgisi de olabilir kaç dakika içinde çıktığını hatırlıyor musunuz ?28-29 günde oluyorum , ovülasyon testlerini döngü takip eden uygulamaya göre yaptım aslında yumurtlama dönemi gösteriyordu. Silikleşip tekrardan koyulaşmasını anlayamadım
19unda hemen çıktı , kuruma çizgisi değildi :) bugün içinde testim bitti gelmesini bekliyorum trendyoldan aldım. Ama 18 19 değerlendirdim. 21 silikken 23 haziran koyulaşmasını anlayamadım , gelir gelmez tekrardan yapıcam. Teşekkürler yorumlarınız için :)En koyu gün 19 haziran gibi ama kuruma çizgisi de olabilir kaç dakika içinde çıktığını hatırlıyor musunuz ?
Bugün de test yapmış mıydınız 22 haziranla bugünü kıyaslardık
Benim de 19 haziranda hemen belirmişti ya o gün yumurtladınız gibi geldi bana değerlendirmeniz çok iyi olmuş yumurtlamadan sonra bu şekilde hormon dalgalanmaları olabiliyormuş silikken tekrar koyu çıkması sanırım bu yüzden bide adet gününüze iyice yaklaştığınızda üst üste her gün kopkoyu çıkarsa gebelik var diyorlar ama bilemedim inşallah güzel haberler alırız bu ay rica ederim19unda hemen çıktı , kuruma çizgisi değildi :) bugün içinde testim bitti gelmesini bekliyorum trendyoldan aldım. Ama 18 19 değerlendirdim. 21 silikken 23 haziran koyulaşmasını anlayamadım , gelir gelmez tekrardan yapıcam. Teşekkürler yorumlarınız için :)
Ahh hadi inşallah hayırlısı ya :) yoksa tüp bebek yolu gözüküyor zaten bize :/Benim de 19 haziranda hemen belirmişti ya o gün yumurtladınız gibi geldi bana değerlendirmeniz çok iyi olmuş yumurtlamadan sonra bu şekilde hormon dalgalanmaları olabiliyormuş silikken tekrar koyu çıkması sanırım bu yüzden bide adet gününüze iyice yaklaştığınızda üst üste her gün kopkoyu çıkarsa gebelik var diyorlar ama bilemedim inşallah güzel haberler alırız bu ay rica ederim
Yaa öyle miolsun şimdi onu hiç düşünmeyin tamamen pozitif olun inşallah gerek kalmayacak doğal yollarla bebişiniz tutunacak sizeAhh hadi inşallah hayırlısı ya :) yoksa tüp bebek yolu gözüküyor zaten bize :/
Çok tatlısınız çok teşşekürler inşallah olur isteyen herkesin :) sperm azlığı hareketsizliği, çikolata kisti olduğundan dolayı umudum çok yok ama hayırlısı herşey AllahtanYaa öyle miolsun şimdi onu hiç düşünmeyin tamamen pozitif olun inşallah gerek kalmayacak doğal yollarla bebişiniz tutunacak size
Çok konu okudum böyle problemleri olupta hamile kalan çok doğru dediniz sevinçte hüzünde Allahtandır inşallah bu ay o güzel sevinci yaşarsınız dua edicemve ayrıca sizde çok tatlısınız teşekkür ederimÇok tatlısınız çok teşşekürler inşallah olur isteyen herkesin :) sperm azlığı hareketsizliği, çikolata kisti olduğundan dolayı umudum çok yok ama hayırlısı herşey Allahtan
Çook teşekkürler şimdiden dualarınız için bende edicemm sizin içinÇok konu okudum böyle problemleri olupta hamile kalan çok doğru dediniz sevinçte hüzünde Allahtandır inşallah bu ay o güzel sevinci yaşarsınız dua edicemve ayrıca sizde çok tatlısınız teşekkür ederim
Ayy bende çok teşekkür ediyorumÇook teşekkürler şimdiden dualarınız için bende edicemm sizin için
Merhaba ne yaptınız var mı bir gelişmeÇook teşekkürler şimdiden dualarınız için bende edicemm sizin için
Yok malesef :) zaten bir belirti de hissetmiyorum. Bat 5 temmuz ama test negatif:)Merhaba ne yaptınız var mı bir gelişme
Belki pozitife döner ya umudunuzu yitirmeyin inşallah vardırYok malesef :) zaten bir belirti de hissetmiyorum. Bat 5 temmuz ama test negatif:)