- 23 Kasım 2023
- 54
- 7
- 6
- Konu Sahibi kadinlarinisi
Merhaba kizlarrrr. Ovulasyon testi takip ediyorum regly bittiginden beri. Fakat çok anlamıyorum. Yorum yapıp degerlendirir misiniz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 mart yumurtlama 20 mart yumurta çatlama günün bu tabloya göre 18-23 mart arası değerlendirmen çok güzel olucakMerhaba kizlarrrr. Ovulasyon testi takip ediyorum regly bittiginden beri. Fakat çok anlamıyorum. Yorum yapıp degerlendirir misiniz![]()
Yorumun icin teşekkür ederim19 mart yumurtlama 20 mart yumurta çatlama günün bu tabloya göre 18-23 mart arası değerlendirmen çok güzel olucak
İnşallah olur canım adetlerin düzenlimi ve ne zaman adet olucaksın inşallah olmazsın tabi :)Yorumun icin teşekkür ederim10 -13-15-17-19-21 değerlendirdik. Ovulasyon ile birlikte gün aşırı yöntemi deniyorum. Bu ayda bu şekilde olmazsa önümüzdeki ay 2. Transferimi olacağım inşallah
![]()
İnşallahİnşallah olur canım adetlerin düzenlimi ve ne zaman adet olucaksın inşallah olmazsın tabi :)
İnşallah olmazsın güzel haberi alırsın nisanda canım :)İnşallahnormalde düzenliydi 27-28 gündü. Tüp bebek ilaclarindan sonra 30-33 değişiyor. Döngüm uzadi. SAT 1 mart BAT 3 Nisan takvimde
19 mart yumurtlama 20 mart yumurta çatlama günün bu tabloya göre 18-23 mart arası değerlendirmen çok güzel olucak
Merhaba benim testimede bakabilirmisiniz19 mart yumurtlama 20 mart yumurta çatlama günün bu tabloya göre 18-23 mart arası değerlendirmen çok güzel olucak
Benimde suanda bu durumda 21 martta yumurtlamayı yakaladım umarım güzel sonuçlar alırızEki Görüntüle 3564102
Benim testlerimede bakar mısın rica etsem
Hayatım seninde yumurtan 19 da olgunlaşmaya başlamış yani çatlamak için hazırlanmış 20.21 yumurtlama günün 25 marta kadar değerlendirme yapmalısınEki Görüntüle 3564102
Benim testlerimede bakar mısın rica etsem
Senin henüz çatlamamış canım iki çizginde eşit bir şekilde koyu olucak ona dikkat etMerhaba benim testimede bakabilirmisiniz
11. Gun saat 11.30 da yapılan teste tekrar bakabilirmisinSenin henüz çatlamamış canım iki çizginde eşit bir şekilde koyu olucak ona dikkat et
Kız günde bir kere yapsana 24 saat aynı sonuç zaten :) 11.30 yaptğın koyuluk başlamış ama diğer günler silikleşmeesi lazımdı sende 12.13 de yine çizgiler belirli 11nci gün yumurtladıysan 12nci gün çatlamıştır muhakkak11. Gun saat 11.30 da yapılan teste tekrar bakabilirmisin
Teşekkür ederim canımHayatım seninde yumurtan 19 da olgunlaşmaya başlamış yani çatlamak için hazırlanmış 20.21 yumurtlama günün 25 marta kadar değerlendirme yapmalısın
İki aydır hiç yumurtlamadim heyecan yaptım sanırım birde eşim başka şehirde çalışıyor kaçırmak istemedimKız günde bir kere yapsana 24 saat aynı sonuç zaten :) 11.30 yaptğın koyuluk başlamış ama diğer günler silikleşmeesi lazımdı sende 12.13 de yine çizgiler belirli 11nci gün yumurtladıysan 12nci gün çatlamıştır muhakkak
İnşallah en kısa zamanda nasip olur canım :)İki aydır hiç yumurtlamadim heyecan yaptım sanırım birde eşim başka şehirde çalışıyor kaçırmak istemedim![]()
İnşallah beklemedeyim bakalım. İsteyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip olsunİnşallah en kısa zamanda nasip olur canım :)