Hayırlısı canım kafaya çok takma derim bebek işini ben öyle yapa yapa hata ettim en sonunda saldım rabbim verdi şükürler olsunSon 3 günü değerlendirdik inşallah olur bu aydan sonra ara vereceğiz inşallah olur
Düşükten sonra toparlayamadım kendimi psikolojik olarak aklım hep ondaHayırlısı canım kafaya çok takma derim bebek işini ben öyle yapa yapa hata ettim en sonunda saldım rabbim verdi şükürler olsun
Evet haklısın birşey diyemem psikolojikmen insan düşünüyor kafasında kuruyor ama dediğim gibi illada cocuk için ilişkiye vermeyin kendiniziDüşükten sonra toparlayamadım kendimi psikolojik olarak aklım hep onda
Zaten çocuk odaklı ilişkiye başlayınca ilişki de olamıyor maalesefEvet haklısın birşey diyemem psikolojikmen insan düşünüyor kafasında kuruyor ama dediğim gibi illada cocuk için ilişkiye vermeyin kendinizi
Sanırım bugün yumurtlama siz ne düşünüyorsunuz bu konudaEvet haklısın birşey diyemem psikolojikmen insan düşünüyor kafasında kuruyor ama dediğim gibi illada cocuk için ilişkiye vermeyin kendinizi
Bence kan vermeye git bugün acile 1 saate
Bugün tam pik olmuş. Büyük ihtimal yarın çatlar. Insan da napicagini şaşırıyor cift cizgi görünce kaçırmamak için iliski oluyor sonra yine cift cizgi cikiyor. Dün sizin iliski olduysa bugun ara verip yarin tekrar olsun bence. Hergun ilişkiyide doktorlar onermiyor sperm kalitesi icinDiğerleri bugünkü testin yanında silik kaldı bugün çok net hatta daha koyu kontrol çizgisinden
Diğer günler değil canım senin bugün yumurtlama günün Max cizgisi komtrol çizgisinden daha koyu olursa yada ikisi aynı koyulukta olursa yumurtlama günü oluyor bugünkünden oncekilerde yumurtlama yok 13 kasım pik yarın yada 15 inde silikleşirSanırım bugün yumurtlama siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Evet bugün bariz belliydi pik diğer günlerden şüphelenmiştim değerlendirdik ama bugün ara vermeyi planladıkDiğer günler değil canım senin bugün yumurtlama günün Max cizgisi komtrol çizgisinden daha koyu olursa yada ikisi aynı koyulukta olursa yumurtlama günü oluyor bugünkünden oncekilerde yumurtlama yok 13 kasım pik yarın yada 15 inde silikleşir
Evet yumurtlama olmuş canım inşallah tutarSanırım bugün yumurtlama siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Ah ah canım benimde 1 hafta geçti adetim bi ovülasyon testi yapayım dedim direk t çizgisi çıktı dedim aha herhalde hamileyim ama meğerse yumurtlama dönemindeymişimŞimdi yaptim ovulasyon testi. Su kuralina falan uymadim deneme icin yaptim. T yumurtlama günü boyle belirgin degildi. Demek ovulasyon testleri ile gebelik öğreniliyor
Kasıklarımda ağrı var bir kaç gündürAh ah canım benimde 1 hafta geçti adetim bi ovülasyon testi yapayım dedim direk t çizgisi çıktı dedim aha herhalde hamileyim ama meğerse yumurtlama dönemindeymişim
İnşallah hayırla sonuçlanırKasıklarımda ağrı var bir kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?