Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba. Ovulasyon testi ile bu ay gebelik deniyoruz. Yumurtlama oldu tamam ama o gün bugündür t çizgisi aşırı silikleşmedi. Çatlama olmama ihtimali mi var acaba ne dersiniz?
Kızlar merhaba. Ovulasyon testi ile bu ay gebelik deniyoruz. Yumurtlama oldu tamam ama o gün bugündür t çizgisi aşırı silikleşmedi. Çatlama olmama ihtimali mi var acaba ne dersiniz?
İlk defa duydum bende o kadından almıştım 4 ay kullandım öyle bir durum yaşamadım bozuk falanda olmaz zaten sanmam. Bekle denemeye devam et bakalım doğrudur belkide. Bu ay benim yumurtlama da iki gün sürdü 3.gune çatladı. İlk defa