Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatladıktan sonra 3 gün tekrar mı birliktelik olacak?Evet bugün dahil 3 günü değerlendirin
Sonki test ne zamana ait dün mü bugün mü?Çatladıktan sonra 3 gün tekrar mı birliktelik olacak?
Son attığım testi biraz önce yaptım evetSonki test ne zamana ait dün mü bugün mü?
tamam bugün, perşembe, cuma değerlendirin. Hergün bir tane avokado yiyin hayırlısı olsun inşallahSon attığım testi biraz önce yaptım evet
Çok teşekkürler güzel tavsiyeleriniz için umarım bu ay hamiş kalırımmİlişki sonrası yüzüstü yatıp bir bacağınızı kendinize çekin. Sakın kalkmayın. İlişki Öncesinde tuvaletinizi yapın. 30 dk kalkmadan yatın dediğim pozisyonda. Hatta öyle uyusanız harika olur. Sabahına kalkıp duş alırsınız
Evet bugün dahil 3 günü değerlendirin
Hayır henüz çatlama yok bol bol havuç yiyin çatlasın silikleşince çatladı anlamına geliyorEki Görüntüle 3162879
Benimki nasıl kızlar çatlamış mi
Peki bugünü degerlendirdim yani bu t çizgisi siliklesince mi degerlendireyim bide kafam karistiHayır henüz çatlama yok bol bol havuç yiyin çatlasın silikleşince çatladı anlamına geliyor
Silikleştikten sonraki 3 günü de değerlendirin bencePeki bugünü degerlendirdim yani bu t çizgisi siliklesince mi degerlendireyim bide kafam karisti
Ya işte eşimin spermleri biraz yavasmis sorun olur mu diye düşündüm ama degerlendiricem çünkü çok istiyorumSilikleştikten sonraki 3 günü de değerlendirin bence
Ya işte eşimin spermleri biraz yavasmis sorun olur mu diye düşündüm ama degerlendiricem çünkü çok istiyorum
Yani evet yarın yapsam mı acaba eğer çizgi siliklesirse yaparım kasığım ağrıyor zaten çatlıyor herlade çok teşekkür ederim canim inşallah 2 hafta sonra güzel haberi veririmO zaman bir gün dinlenme sonrası devam edin
O zaman bir gün dinlenme sonrası devam edin
Evet çatlamaya başlamışEki Görüntüle 3163001
Aradan 12 saat geçti tekrar test yaptım T çizgisi biraz silik çıktı sabah ikiside aynı renkti sizcee çatlamış mi
Sabahı da cuma günü de değerlendirmek iyi olur Mu sizce bide yarın öğlen 2 de yapayım testi kasimalrim aşırı ağrıyor şuan dua edin bugün cuma Allah'ın izniyle bu ay hamile olayım çok istiyoruz 3 yıldırEvet çatlamaya başlamış