• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar meraba konuyu ararken bu başlıkta buldum kendimi başkasının başlığı ama sormak istedim kusura bakmayin kürtaj olalı 42 gün oldu bugün ovulasyon testi bole cıktı sizce yumurtluyo olabilirmiyim bide çok afedersiniz dün eşimle ilişki sonrası pembe kanama oldu

Eklentiler

• 20191209_105532.jpg
    20191209_105532.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar meraba konuyu ararken bu başlıkta buldum kendimi başkasının başlığı ama sormak istedim kusura bakmayin kürtaj olalı 42 gün oldu bugün ovulasyon testi bole cıktı sizce yumurtluyo olabilirmiyim bide çok afedersiniz dün eşimle ilişki sonrası pembe kanama oldu
Evet yumurtluyorsunuz bence yumurtlama kanaması büyük ihtimalle

Bu
Bu arada geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşAllah

Galiba dün yumurtladım gerçekten çünkü çizgi siliniyor

Eklentiler

• PhotoGrid_1575884222755.jpg
    PhotoGrid_1575884222755.jpg
    290,9 KB · Görüntüleme: 63
Evet kızlar bununda az önce yaptım cizgi baya silikleşmiş yani yumurtam dün catlamış mı oldu 🙄

Eklentiler

• IMG_20191209_152104.jpg
    IMG_20191209_152104.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 46
26 kasımda oldum 13.gün yumurtladım 8 aralıkta
Bende 28 kasımda oldum dün çok kötü kasıklarım sırtım ağrıyordu acaba yumurtlama günümdü diye sordum ovulasyon testi almadım sadece telefondaki programla takip ediyorum da bi tanesi perşembe diyor diyeri pazartesi diyor ama dün ölecektim sancidan adet sanci bile öyle degildi

Bende 28 kasımda oldum dün çok kötü kasıklarım sırtım ağrıyordu acaba yumurtlama günümdü diye sordum ovulasyon testi almadım sadece telefondaki programla takip ediyorum da bi tanesi perşembe diyor diyeri pazartesi diyor ama dün ölecektim sancidan adet sanci bile öyle degildi
Belkide yumurtlamadıryada üşütmüşsünizdür o yüzden yumurtlama ağır geçiyor olabilir

benim testime cevap yok mu senin testin nasıl bu gün ? :D

Eklentiler

• IMG_20191209_152104.jpg
    IMG_20191209_152104.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 30
yumurtam dün çatladı teste göre 2 günü daha değerlendiricem sanırım :D

evet dün 3 tane yapma nedenim birini sabah yapmıştm ilk idrarla olmuyormuş 2.yi yaptm ondada çok sıvı tüketmiştm sonra saat 2ye kadar bekledm bişey içmedim 3.de yaptım hepsi pozitifti zaten bu gün silinmeye başladı benimde ilk denemem oldu ilk denememde pozitifi görmekte şans oldu herhalde her gün saat 2 de yapıcam bundan sonra

Back