• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MiLissy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2019
388
435
103
25
Merhaba kızlar bu gün ilk defa ovulasyon testi denedim ve sonuç bunlar aynı gün 1 saat arayla yaptım hepsini yumurtlama gerçekleşti mi demek oluyor böyle olunca
İlk denemem diye 1 günde 3 tane sabah ilk idrar olmuyormuş sanırım 🙄

Eklentiler

• IMG-20191209-WA0007.jpeg
    IMG-20191209-WA0007.jpeg
    90 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleme:
Resim atmamışsınız bende yeni denedim geçen ay tam anlamamıştım ama bu ay yakaladım yumurtlama günümi

Bugün yumurtlamışım dikkatli dinleyince kendimi hafif sizi olduğunu hissettim kasıklarımda

Eklentiler

• PhotoGrid_1575799766158.jpg
    PhotoGrid_1575799766158.jpg
    330,9 KB · Görüntüleme: 116
Atıyorum

Eklentiler

• IMG_20191209_001348.jpg
    IMG_20191209_001348.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 94
Benim dün böyle çıktı bugün t çizgisi c den daha koyu cıktı yarında yapın bence koyulasacaktır

Bende tekrarlıcam bakalım ne çıkacak burayada atarım karsılastırırız siliniyor mu diye

Gün aşırı değerlendirince daha mı iyi sonuç alınıyor yeni evliyiz pek mümkün olmuyor gün aşırı ilişki malesef 😁🤔

Evet hamile olduğumuzu öğrenene kadar buradan karşılaştıralım bence 😍😍
Bu ay ben öğrenemicem değerlendirme imkanımız yok eşim yanımdadeğil ben önceden öğrenmek için yaptım acemiliğime gelmesin diye ama gelecek ay olmuş olur inşAllah😊😍😍

Bu ay ben öğrenemicem değerlendirme imkanımız yok eşim yanımdadeğil ben önceden öğrenmek için yaptım acemiliğime gelmesin diye ama gelecek ay olmuş olur inşAllah😊😍😍
İnşallah 🙏 sen ne kadardır evlisin ne zamandır düşünüyorsunuz çocuk

1 buçuk yıldır evliyiz şu ana kadar düşünmüyorduk okulumdan dolayı ocaktan itibaren başlayacağız İnşAllah sen canım😊
5 aydır evliyim bende hiç korunmadık olursa olur dedik ama olmayınca ben istemeye başladım 😊 deniyoruz bakalım hayırlısı inşallah olur

5 aydır evliyim bende hiç korunmadık olursa olur dedik ama olmayınca ben istemeye başladım 😊 deniyoruz bakalım hayırlısı inşallah olur
Rabbim vereceği zamanı biliyor herşey belli zaten biz ne kadar düşünsekteama inşAllah o vakit çok yakındır bende istiyordum ama okulumdan dolayı yapamazdım şimdi düşünmeden duramıyorum acaba olur mu nolacak diye 😁

Rabbim vereceği zamanı biliyor herşey belli zaten biz ne kadar düşünsekteama inşAllah o vakit çok yakındır bende istiyordum ama okulumdan dolayı yapamazdım şimdi düşünmeden duramıyorum acaba olur mu nolacak diye 😁
Olucak ya 2020ye hamiş olarak giricez ben inanıyorum 🙏🙏😊😄

Back