Ovulasyon testime bakar mısınız

gamze1712

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
240
49
13
24
Kızlar selam🌸 1.5 yıldır bebek istiyoruz 2 defa çatlatma iğnesi oldum sonuç negatif. Bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım. Adetten sonra ki 4. gün testim silik çıktı, 5. gün biraz koyulaştı. Ertesi güne pik görmeyi beklerken test daha da silikleşti ve bugün 8. gün tamamen kayboldu. Aynı durumu yaşayan var mı? Neden bu durumu yaşamış olabilirim? Fikrinize ve deneyiminize ihtiyacım var🥹

4. gün

Eklentiler

• IMG_6994.webp
    IMG_6994.webp
    131,3 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba :) benimde 3 defa çatlatma iğnesi sonucum negatif oldu. Bu ay ben de ovulasyon kullandım. Benim pcosum var o yüzden yumurtlamayı tam 20. Gün de gördüm. Koyulaşana kadar devam edin şans getirsin💖

Merhaba :) benimde 3 defa çatlatma iğnesi sonucum negatif oldu. Bu ay ben de ovulasyon kullandım. Benim pcosum var o yüzden yumurtlamayı tam 20. Gün de gördüm. Koyulaşana kadar devam edin şans getirsin💖
Hepimize bol bolll şans olsun inşallah🌸 benim pcosum da yok adetim de düzenlidir. Bugün tamamen silik olduğu için ovulasyon dönemimin bittiğini düşüyorum. Sence devam etmeli miyim teste😊

Daha erken çünkü yapmaya devam edin her gün testleri 5 dk içinde fotoğraflayın her gün atın bakalım

Canım eğer adetin 1. Gününü baz alıp sayıyorsan 10. Gün yumurtlama olmayabilir. Vallahi ben 20. Gün de görmüştüm sen devam et

İlk adet gününüzden itibaren mi 10. Gün onu anlayamadım adetinizin 1. Gününden son yaptığınız teste kadar kaç gün geçti
Adet sonrası ilk test gününü 1. gün olarak saydım. 9 martta adet oldum, 16 martta adetim bitti. 17 mart 1. gün testimi yaptım, bugün 27 mart 11. gün oldu. Şimdiye çokktan yumurtlamam gerekiyordu.

Back
X