- 22 Ağustos 2024
- 112
- 25
- 25
Henüz pik değil bence burdan aynı kötülükte gözükmüyor. Pik olması için c ve t çizgi ya aynı kötülükte yada t çizgisi daha koyu olmalıBenim pik olmuş mu sizce bir bakar mısınız kızlar Eki Görüntüle 3494380
Yarın adet günüm bugün testim negatifTest yaptınız mı yada belirtiniz var mı? Su an benim de ovulsyondan 6 gün sonra tekrar testim koyulaşmaya başladı. En alttaki bugün yapıldı.
Benim pik olmuş mu sizce bir bakar mısınız kızlar Eki Görüntüle 3494380
Sonrasında koyulaştı mı hiç ovulasyonun.Yarın adet günüm bugün testim negatif
Devam etmedim canım dün yaptım silikti ama yumurtlamadan sonra koyulaşıyordu gün gün anlamadım bendeSonrasında koyulaştı mı hiç ovulasyonun.
Benim de çatlamadan sonra silikleşti baya. Sonra da tekrar baya koyu çıktı. Günüme de çok var daha aslında o yüzden merak ettim kaset testte çıkmadığı için. Hayırlısı olsun bekliycem bakalım.Devam etmedim canım dün yaptım silikti ama yumurtlamadan sonra koyulaşıyordu gün gün anlamadım bende
Bence bekle takma kafaya ovülasyon yapmayı bırak benimde çatlamadan sonra tekrar koyulaşmaya başlamıştı kafamı çok kurcaladı bıraktım yapmayı. 7 gün daha bekle tam adet ginünde test yaparsın umarım bebişin seninledirBenim de çatlamadan sonra silikleşti baya. Sonra da tekrar baya koyu çıktı. Günüme de çok var daha aslında o yüzden merak ettim kaset testte çıkmadığı için. Hayırlısı olsun bekliycem bakalım.
Umarım hayırlısı olsun hakkımızdaBence bekle takma kafaya ovülasyon yapmayı bırak benimde çatlamadan sonra tekrar koyulaşmaya başlamıştı kafamı çok kurcaladı bıraktım yapmayı. 7 gün daha bekle tam adet ginünde test yaparsın umarım bebişin seninledir