- 28 Ocak 2024
- 561
- 208
- 23
- 26
- Konu Sahibi laylayloomm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki üsttekiler de daha belirgin adet bitiminden hemen sonra mı başladınızHanımlar selam ben döngümün 19. Veya 20. Günü yumurtlama ve çatlama yaşıyorum ama asla ovulasyon testinde belli olmuyor fotoğraf paylaşıcam şimdi 13.16. 18. Gün ama bir fark yok testlerde bilgisi olan varmı
Hayır geç yumurtladığım için 13. Gün başladımSanki üsttekiler de daha belirgin adet bitiminden hemen sonra mı başladınız
Ya daha önce ymurtalama olmuşsa o yüzden görmemişsisenizHayır geç yumurtladığım için 13. Gün başladım
Yok doktor ile yumurta takibi yaptık 19 veya 20. Gün oluyorYa daha önce ymurtalama olmuşsa o yüzden görmemişsiseniz
Ozaman tekrar bi doktora görünün isterseniz her ay aynı zamanda olmuyor diye duymuştumYok doktor ile yumurta takibi yaptık 19 veya 20. Gün oluyor
Geç gelince regl yumurtlama da geç oluyor diye biliyorum yani beklenen adetiniz gecikecekse yumurtlama da geç olacak testi yapmayandevam edin benceYok doktor ile yumurta takibi yaptık 19 veya 20. Gün oluyor
Anladım teşekkür ederimGeç gelince regl yumurtlama da geç oluyor diye biliyorum yani beklenen adetiniz gecikecekse yumurtlama da geç olacak testi yapmayandevam edin bence
Diğer testlerinize göre bugün daha koyu bugünü değerlendirin yarın yaptığınızda silikleşirse o günü de değerlendirin sonra yapmanıza gerek kalmazSizce bugün yumurtlama var mı
8inde pik yapmış.. ayın 8 ve 9. Gününde ilişki olmalı yumurtan çatlamış silikleşmeye başlamış testKızlar bana da yardımcı olur musunuz. İlk kez bu testleri kullanıyorum. Sizce hangi gün en ideal gün hamile kalmak için ? Lütfen bilen anlayan biri varsa anlatabilir mi ?
Yarın yumurtlama olur bence baya koyulasmaya baslamıs bir kaç gunu degerlendır benceEki Görüntüle 3558247 merhaba üstteki dünkü test alttaki bugün yaptığım yumurtlama olmuş mu sizce