Bugün de yaptım nerdeyse aynı çıktı. Her gün aynı çıkar mı böyle? Yada 12 si ilk testi yaptığım gündü. Normalde daha silik olmaz mı?Canım selam bence daha pik olmamış yapmaya devam et istersen
Bak canım benimkiler sana örnek olsun benimde stabil gitti sonradan koyulaştıBugün de yaptım nerdeyse aynı çıktı. Her gün aynı çıkar mı böyle? Yada 12 si ilk testi yaptığım gündü. Normalde daha silik olmaz mı?
Çok teşekkür ederim bu arada cevapladığın için. İlk test yaptığım gün akıntım vardı sonra o da geçti acaba pik olmadan catladı mı diye düşündüm. Ama ben her ihtimale karşı devam edecek testeCanım selam bence daha pik olmamış yapmaya devam et istersen
Anladım o zaman daha koyulaşır. Bu arada kullandığın uygulama adı neydi?Bak canım benimkiler sana örnek olsun benimde stabil gitti sonradan koyulaştı
Koyulaşır canım merak etme , uygulama ismi femmometer canımAnladım o zaman daha koyulaşır. Bu arada kullandığın uygulama adı neydi?
Peki siz teste devam ediyor musunuz? İşe yaradı mı testlerBak canım benimkiler sana örnek olsun benimde stabil gitti sonradan koyulaştı
Anladım bende kullanayım olmadı. Çok teşekküre derim ya ilk defa Ovulasyon testi kullanıyorum bu konuda kafam karıştı bu yüzden :)Koyulaşır canım merak etme , uygulama ismi femmometer canım
Vallahi canım ben hala anlamadım işe yarayıp yaramadığını ben ilk denemelere mayıs ayında başladım başladım ilk ay iki günde bir sıkı ilişki de bulundum sonra hamile olduğumu öğrendim ve çok sürmeden kimyasala döndü. Kimyasal gebelikten sonra buradan araştırdığım kadarıyla ovülasyon testlerinin faydalı olduğunu gördüm ama hala bir sonuç alamadım geçen ay hiç pik görmedim bu ay gördüm ama bilemiyorum . Ben 10 ve 11 ekim’de pik gördüm 12 Ekim de çatladığını gördüm ama şimdi şu son iki gündür testler yeniden yükselmeye başladı ne olacak hiçbir fikrim yokPeki siz teste devam ediyor musunuz? İşe yaradı mı testler
Adetinize kaç gün var. Hamilelik durumunda da tekrar yükselebiliyorum çünkü.Vallahi canım ben hala anlamadım işe yarayıp yaramadığını ben ilk denemelere mayıs ayında başladım başladım ilk ay iki günde bir sıkı ilişki de bulundum sonra hamile olduğumu öğrendim ve çok sürmeden kimyasala döndü. Kimyasal gebelikten sonra buradan araştırdığım kadarıyla ovülasyon testlerinin faydalı olduğunu gördüm ama hala bir sonuç alamadım geçen ay hiç pik görmedim bu ay gördüm ama bilemiyorum . Ben 10 ve 11 ekim’de pik gördüm 12 Ekim de çatladığını gördüm ama şimdi şu son iki gündür testler yeniden yükselmeye başladı ne olacak hiçbir fikrim yok
Canım adetime 10 gün var bu kadar erken belli edecrğini düşünmüyorumAdetinize kaç gün var. Hamilelik durumunda da tekrar yükselebiliyorum çünkü.
Evet daha varmış. Umarım dilediğiniz gibi olur. Allah gönlünüze göre versin.Canım adetime 10 gün var bu kadar erken belli edecrğini düşünmüyorum
Amin Allah hepimizin kucaklarını bebişlerle doldursun inşallahEvet daha varmış. Umarım dilediğiniz gibi olur. Allah gönlünüze göre versin.
AminnnAmin Allah hepimizin kucaklarını bebişlerle doldursun inşallah
regl oldunuz mu acabaCanım adetime 10 gün var bu kadar erken belli edecrğini düşünmüyorum
Hayır henüz olmadım cuma akşamı olmam lazım normalde beklemedeyimregl oldunuz mu acaba
Hayırlısı olsun inşallahHayır henüz olmadım cuma akşamı olmam lazım normalde beklemedeyim
Test yaptınız mı yada belirtiniz var mı? Su an benim de ovulsyondan 6 gün sonra tekrar testim koyulaşmaya başladı. En alttaki bugün yapıldı.Hayır henüz olmadım cuma akşamı olmam lazım normalde beklemedeyim