Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın tekrar test yap iyice koyulasmis olur ama bugünü de değerlendir benceOvulasyon testini ilk defa yapmaya başladım sizce ikisi eşit mi önceki günler diğeri baya silik oluyordu anlıyordum ama bu sefer eşitlenmiş mi sizce yoksa yumurtlamaya biraz daha var mı
Sat 8 ağustos teşekkür ederimYarını değerlendirin bence. Yarın daha da koyulaşabilir veya çatlayabilir. Son adet tarihiniz neydi?
Yarın tekrar test yap iyice koyulasmis olur ama bugünü de değerlendir bence
Yarın tekrarlarım aynen pcos var o yüzden yumurtlamayı görmek bile sevindiriyorYarın tekrar test yap iyice koyulasmis olur ama bugünü de değerlendir bence
Çok iyi anlıyorum seni aynı dertten muzdaripiz olur olur Allah'ın izniyle umutlarımızı yitirmek yokYarın tekrarlarım aynen pcos var o yüzden yumurtlamayı görmek bile sevindiriyor
Banada öyle geldiYarın pik yapacak gibi ama bugün derlendirebilirsiniz spermler içeride 2-3 gün yaşadığı belirtiliyor. Birer gün arayla değerlendirin
Allah ım bizede nasip eder inşallahÇok iyi anlıyorum seni aynı dertten muzdaripiz olur olur Allah'ın izniyle umutlarımızı yitirmek yok
Amiiiiin inşallahAllah ım bizede nasip eder inşallahAmin
Sat 8 Ağustos tam 13. Günüydü döngüden itibaren şimdi tekrar yapıcamKaçıncı günün testi bu
Nasıl çıktı bugün yaptın mıSat 8 Ağustos tam 13. Günüydü döngüden itibaren şimdi tekrar yapıcam
Yaptım bir tık daha koyu çıktı dün bugün yine silik çıktı amaNasıl çıktı bugün yaptın mı
Güzel sonuçlanır inşallahYaptım bir tık daha koyu çıktı dün bugün yine silik çıktı ama