- 23 Haziran 2024
- 1.187
- 316
- 38
- Konu Sahibi Aglayangelincicegi
-
Basın sağolsun çok üzüldümBen 1 sene boyunca her mes dönemimde 45 gün test yaptığım günleri biliyorumheyecanını da iyi anlıyorum. Benim bi koyulaşıp bir silikleşiyordu sonra birden kopkoyu iki çizgi oluyordu. Hiç belli olmuyor valla her an olabilir teste devam :) ben bebeklerimi kaybettim Eylül ayında tekrar başlayacağım Allah kısmet ederse. Hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
İki çizgide aynı koyulukta olunca pik oluyor canım.Merhaba ben bugün ilk defa ovülasyon testine başladım adetim dün bitti ve bugün 11 de ve 17.00 test yaptım çok silik bu ne anlama geliyor değerlendirmek mi gerekli yoksa daha beklemek mi anlayan biri varsa söylerse çok mutlu olurum
İki çizgide aynı koyulukta olunca pik oluyor canım.
Pik olmuş mu yoksa daha da mı koyu olması lazım canım bakar mısın rica etsemİki çizgide aynı koyulukta olunca pik oluyor canım.
Olmamış canım dahaPik olmuş mu yoksa daha da mı koyu olması lazım canım bakar mısın rica etsem
Ama yakın. İkiside aynı renkte koyu olması lazım canımPik olmuş mu yoksa daha da mı koyu olması lazım canım bakar mısın rica etsem
Bu sana attığım düne ait bugün daha da koyu oldu muhtemelen yarın olur o zamanAma yakın. İkiside aynı renkte koyu olması lazım canım
Eşit koyulukta olunca yumurta büyümüş oluyor canım. Silikleşmeye başlayınca da yumurta çatlamış oluyor gün aşırı değerlendirirsen kaçırmazsın yunurtlamayıBu sana attığım düne ait bugün daha da koyu oldu muhtemelen yarın olur o zaman
Rabbim bu ay güldürür yüzünü inşAllahEşit koyulukta olunca yumurta büyümüş oluyor canım. Silikleşmeye başlayınca da yumurta çatlamış oluyor gün aşırı değerlendirirsen kaçırmazsın yunurtlamayı
28 de koyulaştı 29 silik oldu bugün hiç çizgi bile olmadıEşit koyulukta olunca yumurta büyümüş oluyor canım. Silikleşmeye başlayınca da yumurta çatlamış oluyor gün aşırı değerlendirirsen kaçırmazsın yunurtlamayı
İnşallah bu test kullanan herkes hamile kaldım diye dönüşler yapmış inşallah bende bu ay o müjdeyi alırımRabbim bu ay güldürür yüzünü inşAllah
İnşAllah canım. Ben kullandım 3 ay yumurtlama göremedim maalesefİnşallah bu test kullanan herkes hamile kaldım diye dönüşler yapmış inşallah bende bu ay o müjdeyi alırım
Herhangi bir sorun var mı peki doktor falan gittin miİnşAllah canım. Ben kullandım 3 ay yumurtlama göremedim maalesef
Merhaba. Bende ilk kez bu ay ovulasyon takibi yapıyorum ama 20 gün oldu hala pik göremedim ve 30 günde bir adet görüyorum. Acaba bende yumurtlama olmadı mı sizin gibi ay şansıma ya her ay yumurtlama olmuyor muyduİnşAllah canım. Ben kullandım 3 ay yumurtlama göremedim maalesef
Pcos başlangıcı var bende canımHerhangi bir sorun var mı peki doktor falan gittin mi
Devam et tabiki canım elinde test varsa. Genelde her ay oluyor canım. Bazen yumurta az büyüyor yada fazla büyüyor çatlamıyor. Benim fazla büyüyor genelde sonra kiste dönüyor. Bazende 1 ayda 2 kere oluyorMerhaba. Bende ilk kez bu ay ovulasyon takibi yapıyorum ama 20 gün oldu hala pik göremedim ve 30 günde bir adet görüyorum. Acaba bende yumurtlama olmadı mı sizin gibi ay şansıma ya her ay yumurtlama olmuyor muyduacaba devam etsem mi testlere regl olana kadar
Bende 30 günde bir adet görüyorum. Günü gününe olurum genelde.Merhaba. Bende ilk kez bu ay ovulasyon takibi yapıyorum ama 20 gün oldu hala pik göremedim ve 30 günde bir adet görüyorum. Acaba bende yumurtlama olmadı mı sizin gibi ay şansıma ya her ay yumurtlama olmuyor muyduacaba devam etsem mi testlere regl olana kadar
Tamam 6-7 tane daha testim var devam edeyim yapmaya inşallah pik görebilirim zaten reglime de az kaldı. Siz kaç aydır deniyorsunuz?Devam et tabiki canım elinde test varsa. Genelde her ay oluyor canım. Bazen yumurta az büyüyor yada fazla büyüyor çatlamıyor. Benim fazla büyüyor genelde sonra kiste dönüyor. Bazende 1 ayda 2 kere oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?