Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testime bakar mısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sevgiiinur

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2023
1.669
734
28
Merhaba hanımlar 5 yıllık evliyim ve 3 yaşında oğlum var ilk gebeliğim de evlendiğinizden beri hiç korunmadık ve 8 ay sonra oldu . Tekrar bi gebelik düşünüyoruz .eşim çok çocuk sevdalısı ve bana anlayışsız davranınca 5-6 ay doğum kontrol hapı kullandım . bende çocuk düşündüğüm zaman bıraktım 1 sene oldu bırakalı . O zamandan beri korunmuyoruz ayrıca pcos olduğumu söyledi doktor. Takvimle yumurtlamam aynı değil . Ben takvime göre değerlendirdirip doktora gittiğimde hiç yumurtam yoktu . Adetlerim çok düzensizleşti ve 40 günde bir olmaya başladım (nadirde olsa 35)
Henüz daha olmadım adete 2 gün gösteriyor bende ovülasyon testi aldım dün elime geçti ve hemen testi yaptım ardından hcg yaptım negatif .(Hcg negatif olunca attım ) aşagıya görselini bırakacağım . Sonra sabah yaptım sıvı almamaya dikkat ettim etkilemesin diye oda biraz silik çıktı . Ama 3 gün önce sol kasıgımda gerçekten yumurtlama acısını ve sonrasında akıntıyı gördüm hatta o günü degerlendiremedik ertesi günü değerlendirdik . Dün akıntım vardı şeffaf berrak hafif beyaz bugün akıntım yok ve silik çizgi çıktı ovülasyon testimde bi bakar mısınız :)

Yumurta çatlamış mı demek oluyor bu acaba yumurtlama 1 gün mü sürer 2 gün sürmesi mi gerekiyor
Yumurta çatlamış mı demek oluyor bu acaba yumurtlama 1 gün mü sürer 2 gün sürmesi mi gerekiyor
Aa pardon fotoğraf atmışsınız görmedim. Kusura bakmayın. Ben de 3 gün yumurtlama görünce şaşırmıştım. Normalde 1 ya da 2 gün sürer diye biliyordum. Kişiden kişiye değişiyor demekki

Kizlar dünden beri yaptığım testler bunlar. En sağdaki en son bu sabah yaptığım.ondan önceki dün akşam ve onun yanındaki de dün sabah . Sırayla koydum. Pcosum var adetim 6 gün geçti. Bu normal mi geç yumurtlama mi sizce lütfen yorumlar mısınız?

Eklentiler

• IMG20240308094133.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 115
Merhaba Hanımlar adetim 28 gün düzenli
Bu ay ovülasyon testi kullanmak istedim
Yorumlayacak olan var mı acaba
8
9
10
11 günler

Eklentiler

• 76C4DF24-0E7F-4115-8205-B5F25E1C96C0.jpeg
    70,7 KB · Görüntüleme: 77
Ovülasyon testini eklememişsiniz
Merhabalar en son buraları kullanlı 4 sene oldu vallahi unutmuşum Yeni gördüm mesajlarınızı, Bu yazıyı yazdığım zaman adet gördüm ve bu ay gerçekten beslenmeme ve düzenimde değişiklik yaptım ve hayıt otu demledim kendime 10 gün boyunca sonrasında içmeyi bıraktım . Adetim 10 gün oldu biteli ve hemen başladım ovülasyon testine görseli hemen eklemeyi başarabilirsem ekliyorum

Eklentiler

• IMG_0269.jpeg
    130,2 KB · Görüntüleme: 79
Yarın tekrarlayayım mı testi yoksa akşam mı yada gerek var mı test yapmaya akşamı degerlendirsem yarın yapsam ovülasyonu bilemedim hiç anlamıyorum bu ovülasyon testlerinden :))
Eşinizde sperm sorunu yoksa 3 gün değerlendirebilirsiniz çatlama olana kadar testi yapmaya devam edin bugün tekrar yapmanıza gerek yok yaptıysanız yarın yaparsınız daha koyu olur diğer gün çatlar silikleşir o günü de değerlendirin

Ayyy heyecanlandım tövbe oruç gidecek tamam tamam o iş bende değerlendiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…