- 20 Ağustos 2023
- 1.669
- 734
- 28
-
- Konu Sahibi sevgiiinur
Su olayına hiç dikkat etmiyorum 10 sn kadar tutuyorum testiKaç saat su içmiyorsunuz ve kaç saniye bekletiyorsunuz testi idrarda
Sizinki ilginç bir dalgalanma olmuşSabah pik yapmıştı akşam denedim tekrar pik iki gün önce de pik olmuştu
Evet anlam veremedim bende yanlış mı oldu acabaSizinki ilginç bir dalgalanma olmuş
Lh bazen dalgalanır ama böyle bir gün arayla olur mu bilemedimEvet anlam veremedim bende yanlış mı oldu acaba
Evet anlam veremedim bende yanlış mı oldu ac
Yumurtlamışsın ve çatlamış bu 3 günü değerlendirdiysen iyi olurYumurta çatlamış mı demek oluyor bu acaba yumurtlama 1 gün mü sürer 2 gün sürmesi mi gerekiyor
Bugün test yaptınız mı? Silikleşti mi yoksa yine koyu mu çıktıAdetimin 10. Günündeyim yani ilk gününden sayarsak 10. Gün olmuş oluyor. Dün yaptığım testide bugün yaptığım 3 testide ekliyorum. Dün silikken bugün birden pik yapmadı garip geldi sizde yorumlar mısınız
Yumurta çatlamış mı demek oluyor bu acaba yumurtlama 1 gün mü sürer 2 gün sürmesi mi gerekiyor
Aa pardon fotoğraf atmışsınız görmedim. Kusura bakmayın. Ben de 3 gün yumurtlama görünce şaşırmıştım. Normalde 1 ya da 2 gün sürer diye biliyordum. Kişiden kişiye değişiyor demekkiYumurta çatlamış mı demek oluyor bu acaba yumurtlama 1 gün mü sürer 2 gün sürmesi mi gerekiyor
Dün 6 marttı işte fotoğrafa eklediğim gibi silik çıktıBugün test yaptınız mı? Silikleşti mi yoksa yine koyu mu çıktı
Yok hayır 1 gün sürdü yumurtlama ertesi gün silik çıktıAa pardon fotoğraf atmışsınız görmedim. Kusura bakmayın. Ben de 3 gün yumurtlama görünce şaşırmıştım. Normalde 1 ya da 2 gün sürer diye biliyordum. Kişiden kişiye değişiyor demekki
Merhabalar en son buraları kullanlı 4 sene oldu vallahi unutmuşumOvülasyon testini eklememişsiniz
Ovülasyon testini eklememişsiniz
Yumurtlama olmak üzere bugün pik yapar testiniz
Aaaiiiyyy yaniii bugün birliktelik olursa ihtimalim yüksek olur mıuuuYumurtlama olmak üzere bugün pik yapar testiniz
Yarın tekrarlayayım mı testi yoksa akşam mı yada gerek var mı test yapmaya akşamı degerlendirsem yarın yapsam ovülasyonu bilemedim hiç anlamıyorum bu ovülasyon testlerinden :))Yumurtlama olmak üzere bugün pik yapar testiniz
Eşinizde sperm sorunu yoksa 3 gün değerlendirebilirsinizYarın tekrarlayayım mı testi yoksa akşam mı yada gerek var mı test yapmaya akşamı degerlendirsem yarın yapsam ovülasyonu bilemedim hiç anlamıyorum bu ovülasyon testlerinden :))
Ayyy heyecanlandım tövbe oruç gidecekEşinizde sperm sorunu yoksa 3 gün değerlendirebilirsinizçatlama olana kadar testi yapmaya devam edin bugün tekrar yapmanıza gerek yok yaptıysanız yarın yaparsınız daha koyu olur diğer gün çatlar silikleşir o günü de değerlendirin