- 20 Ağustos 2023
- 1.631
- 717
- 28
- Konu Sahibi sevgiiinur
Merhaba hanımlar 5 yıllık evliyim ve 3 yaşında oğlum var ilk gebeliğim de evlendiğinizden beri hiç korunmadık ve 8 ay sonra oldu . Tekrar bi gebelik düşünüyoruz .eşim çok çocuk sevdalısı ve bana anlayışsız davranınca 5-6 ay doğum kontrol hapı kullandım . bende çocuk düşündüğüm zaman bıraktım 1 sene oldu bırakalı . O zamandan beri korunmuyoruz ayrıca pcos olduğumu söyledi doktor. Takvimle yumurtlamam aynı değil . Ben takvime göre değerlendirdirip doktora gittiğimde hiç yumurtam yoktu . Adetlerim çok düzensizleşti ve 40 günde bir olmaya başladım (nadirde olsa 35)
Henüz daha olmadım adete 2 gün gösteriyor bende ovülasyon testi aldım dün elime geçti ve hemen testi yaptım ardından hcg yaptım negatif .(Hcg negatif olunca attım ) aşagıya görselini bırakacağım . Sonra sabah yaptım sıvı almamaya dikkat ettim etkilemesin diye oda biraz silik çıktı . Ama 3 gün önce sol kasıgımda gerçekten yumurtlama acısını ve sonrasında akıntıyı gördüm hatta o günü degerlendiremedik ertesi günü değerlendirdik . Dün akıntım vardı şeffaf berrak hafif beyaz bugün akıntım yok ve silik çizgi çıktı ovülasyon testimde bi bakar mısınız :)
Henüz daha olmadım adete 2 gün gösteriyor bende ovülasyon testi aldım dün elime geçti ve hemen testi yaptım ardından hcg yaptım negatif .(Hcg negatif olunca attım ) aşagıya görselini bırakacağım . Sonra sabah yaptım sıvı almamaya dikkat ettim etkilemesin diye oda biraz silik çıktı . Ama 3 gün önce sol kasıgımda gerçekten yumurtlama acısını ve sonrasında akıntıyı gördüm hatta o günü degerlendiremedik ertesi günü değerlendirdik . Dün akıntım vardı şeffaf berrak hafif beyaz bugün akıntım yok ve silik çizgi çıktı ovülasyon testimde bi bakar mısınız :)