Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bu ay femara kullandım ilk ovulasyon testim bu şekilde yumurtam 12mm de kaldığı için mi böyle yoksa büyüdüğü ve lh salgıladığı için mi bilgisi olan yazabilir mi ?
Merhaba bu ay femara kullandım ilk ovulasyon testim bu şekilde yumurtam 12mm de kaldığı için mi böyle yoksa büyüdüğü ve lh salgıladığı için mi bilgisi olan yazabilir mi ?Eki Görüntüle 3336306
Merhaba regl bitiminizin kaçıncı gününde yaptınız yumurtlama gününüzde T çizgisi C ile ya aynı koyulukta olması lazım yada daha koyu burda yumurtlama yok yani testi yapmaya devam edin :)
Merhaba regl bitiminizin kaçıncı gününde yaptınız yumurtlama gününüzde T çizgisi C ile ya aynı koyulukta olması lazım yada daha koyu burda yumurtlama yok yani testi yapmaya devam edin :)