Ovulasyon Testime Bakar mısınız?

Kızlar benim testime de bakabilir misiniz, hangi gün çatlama olmuş
6, 7 gibi duruyor 2 gün sürmüş sanırım bugünü değerlendirdiniz mi sabah 2.idrarınızla testi tekrarlayın silikleşmişse çatlamış demektir daha koyu çıkarsa yumurta olgunlaşmıştır yok hala koyu çıkıyorsa yumurtanız çatlamıyor demektir çatlamadığı için kist oluşur

Evet değerlendirdik ama koyu çizgiden 1 gün önce de değerlendirmek gerekiyormuş sanırım, önemli olan o gibi bir yazı okumuştum ,kafam iyice karıştı

kızlar selam. ovülasyon günümün başlangıcı 1 temmuzdu çatlayacağı gün de 6 temmuz gözüküyordu. 1inden 6sına kadar hergün test yaptım 5ine kadar hep silik çıktı çizgi. 6sından itibaren yaptığım testlerde ikinci çizgi silik bile çıkmaz oldu. Kaçırdım mı yumurtlamayı neden böyle oldu

adet döngün kaç gün son adet tarihin nedir canım?

33-37 gün değişiyor kuzum son adetim de 23 hazirandı.
bence senin ovulasyon dönemin henüz gelmemiş canım. en az 15-16 temmuza kadar ovulasyona devam etmen gerekiyor.
36 günden hesaplarsak ortası 10 Temmuz 17 Temmuz arası ovulasyon oluyor.
Akıntını takip et şeffaf uzayan yumurta akı kıvamında olduğunda ovulasyon dönemindesin.

son adet tarihi 23 haziran ovulasyonu 1 temmuz - 6 temmuz olan kişinin adet döngüsü 26 gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…