- Konu Sahibi Ebruliii46
-
Belki yerleşme kanamasıdırAdet olmazsam yaparım canım az önce lavobaya gittim afederin çok yoğun bir akıntı süt gibi beyaz bide çok hafif pembemsilik vardı akıntıbin bir parçasında kasıklarım da ağrıyor
Yumurtlama olmuş olmuyor muBelki yerleşme kanamasıdırbenim bu noluyo ben hiç birşey anlamadım az önce en son yaptığım Eki Görüntüle 2701857
Yok daha anca oluyormuş canım yarın yarından sonra gerçekleşirmiş şuna baksana ilk defa böyle görüyorumYumurtlama olmuş olmuyor muya yok ne yerleşme kanaması adet söktürücü kullanmışim
Bende çok merak ettim sonucu paylasirmsinAdet olmazsam yaparım canım az önce lavobaya gittim afederin çok yoğun bir akıntı süt gibi beyaz bide çok hafif pembemsilik vardı akıntıbin bir parçasında kasıklarım da ağrıyor
Çok iyi gerçekten büyük ihtimalle yumurtlamadir yarın da yap bakalım nasıl oluyor siliklesirse çatlama da olmuş demektirYok daha anca oluyormuş canım yarın yarından sonra gerçekleşirmiş şuna baksana ilk defa böyle görüyorumEki Görüntüle 2701879
Tamam canım paylaşırım ama adet büyük ihtimalle hissediyorum çünküBende çok merak ettim sonucu paylasirmsin
Bakalım yarın de aynı saatte yaparmÇok iyi gerçekten büyük ihtimalle yumurtlamadir yarın da yap bakalım nasıl oluyor siliklesirse çatlama da olmuş demektir
Aynen yap at buraya bakalımBakalım yarın de aynı saatte yaparm ☺☺
Tamam canım yarın yapınca atarmAynen yap at buraya bakalım
Adet oldun mu ?
Yok canım olmadım gebelik testi yapmayı da unutmuşum daha doğrusu adet olacam diye unuttum galibaAdet oldun mu ?
Bugün ki ovulasyonumAdet oldun mu ?
Kız sen hamile olabilirsin o kadar koyu çıkmaz adet olmayı bekliyorsanBugün ki ovulasyonum
Bilmiyorum inan ki ama hamile olmadığımı düşünüyorum bı yandandaKız sen hamile olabilirsin o kadar koyu çıkmaz adet olmayı bekliyorsan
Ama o kadar koyu olma ihtimali var mı yaBilmiyorum inan ki ama hamile olmadığımı düşünüyorum bı yandanda
Hiç bilmiyorumAma o kadar koyu olma ihtimali var mı ya
Neden gebelik testi yapıp netleştırmiyorsun bunla uğraşıyorsun canımHiç bilmiyorumnapcagimi da bilmiyorum kadına attım bakalım o ne diyecek
Bugün sabah yapacaktım adet olacam diye unutmuşum yarına kadar olmazsam sabah yapayım bari bide pko lu olduğum için böyle çıkabiliyormus diye okudum bı kaç yerde heveslenmek istemiyorum açıkçasıNeden gebelik testi yapıp netleştırmiyorsun bunla uğraşıyorsun canım
İlk idrarla yapılır ya gebelik testi o yüzden şuan yapmıyorum ama bı yandanda adet olacakmışim gibi karnıma ağrılar giriyor ara araNeden gebelik testi yapıp netleştırmiyorsun bunla uğraşıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?