- Konu Sahibi Ebruliii46
-
Telefonun ayarlarına bak canım
Olabilir canım sizin ne o öyle emin misin yumurtlama döneminde olduğuna sanki hamile gibisinYaptım sıkıntı şuymuş ben kadınlar kulübünün uygulamasını indirmiştim direk ondan yüklemiyormus şimdi Google dan girince oldu
Ayy bilmiyorum ki kuzum ya bende anlamadım hiç bişey testi aldığım kadın ikinci güne yumurtlama sonraki güne çatlama dedi ama sonrasında tekrar iniş çıkış olunca pko lu olduğun için böyle olmuş olabilir dedi devam et teste en koyu günü yakalamaya çalışacağız dedi bide ben tarlusal içtim cuma günü bitti 2 Ekim'de yani adet de olmadım halaOlabilir canım sizin ne o öyle emin misin yumurtlama döneminde olduğuna sanki hamile gibisin
Hamilelik testi yapsana o zaman geçikmiş işteAyy bilmiyorum ki kuzum ya bende anlamadım hiç bişey testi aldığım kadın ikinci güne yumurtlama sonraki güne çatlama dedi ama sonrasında tekrar iniş çıkış olunca pko lu olduğun için böyle olmuş olabilir dedi devam et teste en koyu günü yakalamaya çalışacağız dedi bide ben tarlusal içtim cuma günü bitti 2 Ekim'de yani adet de olmadım hala
Bilmiyorum ya erken yapmış olmayayım hayal kırıklığı yaşıyorum sonraHamilelik testi yapsana o zaman geçikmiş işte
Bence yap erken gebelik testiBilmiyorum ya erken yapmış olmayayım hayal kırıklığı yaşıyorum sonra
Ayy gaza geldim şuan çok pisBence yap erken gebelik testimerakla bekliyorm
Yoktur ama yapayım bı ihtimal merak ettim şimdiBence yap erken gebelik testimerakla bekliyorm
Nerdeyse bir hafta geçmiş kuzum ben çoktan yaptıydımYoktur ama yapayım bı ihtimal merak ettim şimdi
Kız meraklandım şimdi ovulasyon testi varsa yapsana şimdi bitane de bak bakalım o nasıl çıkcakYoktur ama yapayım bı ihtimal merak ettim şimdi
Bugün ki ovulasyonum yarım saat önce yaptım.baska bı yerde okumuştum pko lu olanlarda böyle olma ihtimali var biz pko lularda IH değeri genelde yüksek çıkıyormuş o yüzden hep çift çizgi cikiyormus heveslenmek istemiyorum açıkçasıKız meraklandım şimdi ovulasyon testi varsa yapsana şimdi bitane de bak bakalım o nasıl çıkcak
Pkolumusun canımBugün ki ovulasyonum yarım saat önce yaptım.baska bı yerde okumuştum pko lu olanlarda böyle olma ihtimali var biz pko lularda IH değeri genelde yüksek çıkıyormuş o yüzden hep çift çizgi cikiyormus heveslenmek istemiyorum açıkçası ☹
Evet canım pko luyum yani polikistik over demek düzensiz adet demek falan filanPkolumusun canımnoluyor pkolu olanlar ne anlama geliyor pko
Benimde adetim düzensiz ama ilaçla olmuyorum kendim oluyorum ama 2 aya bazen ayda bazen 3 aya oluyorum ama oluyor yani kızıma hamile kaldığımdada kist sanmıştım doktora gittiğimde hamilesin diyor doktor yok yok kist var dedim çünkü tahmin bile etmedik 2 aya bir adet oluyordumEvet canım pko luyum yani polikistik over demek düzensiz adet demek falan filan☹ ilaçsız adet olmuyorum mesela olursam da tesadüfen kırk yilda bir öyle düşün çok fazla sayıda yumurta demek gebeliğe engel değil ama işte sadece normal insanlara göre daha uğraştırıcı çünkü yumurtladigimiz günü bilemiyoruz çoğu zaman
Aynen öyle valla bakalım hayırlısı Allah'tan artık inşallah olur 15 aylık evliyim bende hiç korunmadik ama gebelik de olmadıBenimde adetim düzensiz ama ilaçla olmuyorum kendim oluyorum ama 2 aya bazen ayda bazen 3 aya oluyorum ama oluyor yani kızıma hamile kaldığımdada kist sanmıştım doktora gittiğimde hamilesin diyor doktor yok yok kist var dedim çünkü tahmin bile etmedik 2 aya bir adet oluyordum
Klomen verdi mi doktorAynen öyle valla bakalım hayırlısı Allah'tan artık inşallah olur 15 aylık evliyim bende hiç korunmadik ama gebelik de olmadı
Benim durumum biraz karışıkKlomen verdi mi doktor
Bazen insan kafaya takmayınca bak gitmişsin gelmişsiz doktorsuz o zaman da olur diyorlar inşaAllah hamilesindir sabah test yap çok merak ettmBenim durumum biraz karışıkOcak gibi doktora gittim klomen inofolik combi bide seker ilacı verdi kullandım kontrele gidemedim korona çıktı her yer kapandı zaten sonra Mayıs gibi klinikler açılınca gittim bana dedi klomen yanıt vermemiş klomen gibi yumurta geliştirici iğne verdi 4 tane göbeğimden vurdum hergun kontrole gittim iyi güzel dedi gelismisler tekrar 3 tane iğne verdi tekrar gittim kontrele bu sefer de 4den fazla yumurtam geliştiği için çatlatma iğnesi vermedi riskli dedi maddi manevi yıprandık o dönem iş yok güç yok sonra 1 ay sonra tekrar klomen kullandım gittim iki tane yumurtann gelişmiş gözüküyor dedi bı önceki aydan olma ihtimali de var dedi ama yinede çatlatma iğnesi verdi bu sefer kullandım sonuç yine negatif ondan sonra da memleketime gittim ben Haziran 25 iki ay kaldım eşim gelmedi ama ağustosta geldim işte doktora falan da gitmedim kendim adet olmak için tarlusal aldım kullandım bide ovulasyon testi deneyeyim dedim öyle işte bakalım ne olacak
Adet olmazsam yaparım canım az önce lavobaya gittim afederin çok yoğun bir akıntı süt gibi beyaz bide çok hafif pembemsilik vardı akıntıbin bir parçasında kasıklarım da ağrıyorBazen insan kafaya takmayınca bak gitmişsin gelmişsiz doktorsuz o zaman da olur diyorlar inşaAllah hamilesindir sabah test yap çok merak ettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?