- Konu Sahibi Ebruliii46
-
Canım hemen söktürücü kullanma, bak bende de pco var ve mesela adetin 43. Günü, 57. Günü yumurtlama gördüğüm oldu. Anladım ki söktürücü içmeme gerek yok, bekliyorum yumurtlama görmeyi, önceden zamanında olmazsa hemen içerdim. Artık 2-3 ayda adet olsam da demek ki yumurtlama oluyor diyorum. Bence sen de bekleAdet oldum ☹☹
Evet benimde geç yumurtlama oluyor pco değilim ama geç olan da var en güzel ovulasyon testiCanım hemen söktürücü kullanma, bak bende de pco var ve mesela adetin 43. Günü, 57. Günü yumurtlama gördüğüm oldu. Anladım ki söktürücü içmeme gerek yok, bekliyorum yumurtlama görmeyi, önceden zamanında olmazsa hemen içerdim. Artık 2-3 ayda adet olsam da demek ki yumurtlama oluyor diyorum. Bence sen de bekle
Diğer aya olur inşaAllah canımAdet oldum ☹☹
İnşallah canımDiğer aya olur inşaAllah canım
Benimde aynı öyle kendimi zor tutuyom test yapmamaya ama yapsakta erken varsa bile erken canım aynı bende öyleyim çok ağrıyor yorgunum bitkinim güğüs uclarım hasasBenim adetime 7 gün kaldı test yapsam çıkar mı acaba hergun kasiklarimda ağrı oluyor ve hep bi uykum var
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin güzel telâşlar bilmiyorum kendimi tutamayabilirimbi yandanda diyorum varsa vardır acele etmenin anlamı yokBenimde aynı öyle kendimi zor tutuyom test yapmamaya ama yapsakta erken varsa bile erken canım aynı bende öyleyim çok ağrıyor yorgunum bitkinim güğüs uclarım hasas
Öylede öğrenmek içinde sabırsızlanıyorumRabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin güzel telâşlar bilmiyorum kendimi tutamayabilirimbi yandanda diyorum varsa vardır acele etmenin anlamı yok
Canım naptın sen test yaptın mı bekliyor musunÖylede öğrenmek içinde sabırsızlanıyorum
Dayanamadım yaptım canımCanım naptın sen test yaptın mı bekliyor musun
Sen naptın yaptın mıCanım naptın sen test yaptın mı bekliyor musun
Erken gebelik testi mi yaptın canım? Ama her insanda farklı çıkıyor hcg değeri idrarda geç çıka biliyor felan iki gün sonra tekrarlaAyyy var gibi hadi inşallah ya, ben 6 7 gün varken yaptm düşün artık nasıl sabirsizm negatifti ama bilmiyorum çok mu erken yaptım
Kaç gün kaldı adetine? Belirtilerin var mıYok normal gebelik testiydi
Aynen canım benimde öyle göğüsümde de ağrı var inşaAllah hamileyizdir4 gün var uyku hali ve yumurtlama döneminden sonra devam eden kasık ağrılarım var hiç böyle olmamıştı daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?