Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakar misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet oldum ☹☹
Canım hemen söktürücü kullanma, bak bende de pco var ve mesela adetin 43. Günü, 57. Günü yumurtlama gördüğüm oldu. Anladım ki söktürücü içmeme gerek yok, bekliyorum yumurtlama görmeyi, önceden zamanında olmazsa hemen içerdim. Artık 2-3 ayda adet olsam da demek ki yumurtlama oluyor diyorum. Bence sen de bekle

Evet benimde geç yumurtlama oluyor pco değilim ama geç olan da var en güzel ovulasyon testi

Kızlar ben şimdi bugün adet oldum yarın 2. Günde hormon testi yaptırabilir miyim

Benim adetime 7 gün kaldı test yapsam çıkar mı acaba hergun kasiklarimda ağrı oluyor ve hep bi uykum var

Benim adetime 7 gün kaldı test yapsam çıkar mı acaba hergun kasiklarimda ağrı oluyor ve hep bi uykum var
Benimde aynı öyle kendimi zor tutuyom test yapmamaya ama yapsakta erken varsa bile erken canım aynı bende öyleyim çok ağrıyor yorgunum bitkinim güğüs uclarım hasas

Benimde aynı öyle kendimi zor tutuyom test yapmamaya ama yapsakta erken varsa bile erken canım aynı bende öyleyim çok ağrıyor yorgunum bitkinim güğüs uclarım hasas
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin güzel telâşlar bilmiyorum kendimi tutamayabilirimbi yandanda diyorum varsa vardır acele etmenin anlamı yok

Ayyy var gibi hadi inşallah ya, ben 6 7 gün varken yaptm düşün artık nasıl sabirsizm negatifti ama bilmiyorum çok mu erken yaptım

Ayyy var gibi hadi inşallah ya, ben 6 7 gün varken yaptm düşün artık nasıl sabirsizm negatifti ama bilmiyorum çok mu erken yaptım
Erken gebelik testi mi yaptın canım? Ama her insanda farklı çıkıyor hcg değeri idrarda geç çıka biliyor felan iki gün sonra tekrarla

4 gün var uyku hali ve yumurtlama döneminden sonra devam eden kasık ağrılarım var hiç böyle olmamıştı daha önce

Inşallah daha 3 aylık evliyim geçen ay sissit olmuştum zaten önceki ay doğum kontrolhapı kullanmstm düğünüme denk gelmesin adetim diye o yüzden çok stres yapmıyorumama biz bebeğimiz olsun hemen istiyoruz biraz zaman geçsn diyenlerden değiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…