Amin canım insallah testini atarmısın sana zahmet bakayım bendeDoğrudur biliorum bu durumu arastirdim da ayni sabit cizgi cikiyo kaç gündür yani ne cok koyu ne cok silik ayni yinede testim cok diye regl zamanina kadar yapcam bakalim nolcak cunku çoğu kişi adet öncesi silik bile çizgi olmadigini yazmış rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin cümlemize
Bole oluo su an bugunde yapcam normalmi bilmiorumAmin canım insallah testini atarmısın sana zahmet bakayım bende
Şuan negatif ilerleyen zamanlarda koyulasırsa c çizgisi kadar o zaman olabilirBole oluo su an bugunde yapcam normalmi bilmiorum
İnşallah aslinda biraksam daha ii artik dimi bosa yapiyorum su anŞuan negatif ilerleyen zamanlarda koyulasırsa c çizgisi kadar o zaman olabilir
Yani bencede adet günü yapınİnşallah aslinda biraksam daha ii artik dimi bosa yapiyorum su an
Walla bende tam bilmiorum bildigim iki cizgide ya ayni koyulukda yada t daha koyu olunca catlamak uzere diyolar ertesi gun ise t silik olursa koyudan sonra catladi diyolar tam takip yapilinca daha net anlaşılıyor senin testte idrar cok gibi ustteki sivi alimi ve wc durumunada dikkat etmelisin ayni saatte yapmalısın sabah 10 aksam 8 arası yapilmaliymis net almak icin kullanim kılavuzuna gore kullanilmaliymis yarin tekrar yap bence bide bi gun dur bi gun iliski yada iki gun mola halinde iliski öneriliyor inşallah tez zamanda nasip olur isteyen herkeseArkadaşlar merhaba. Ben yeni klomen kullanmaya başladım günde 2 kez sabah akşam olarak kullanıyorum yarın son. Sat cumartesi günü. Dün çok fazla akıntım vardı ve ben se ovulasyon testi alıp testi yapmak istedim klomen bazen erken yumurtlama yapabiliyor diye denedim. Bugün düne göre daha az akıntım var. üstteki dün gece yaptığım alttaki de az önce yaptım yumurtlama olmuş mu çatlamış mi anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirim
Bekleyim bari bosa gitmesin inşallah tekde olurYani bencede adet günü yapın
Bide catlatma iğnesi yapmicakmisin ve doktor kontrolünde almiomusun klomeni ?Arkadaşlar merhaba. Ben yeni klomen kullanmaya başladım günde 2 kez sabah akşam olarak kullanıyorum yarın son. Sat cumartesi günü. Dün çok fazla akıntım vardı ve ben se ovulasyon testi alıp testi yapmak istedim klomen bazen erken yumurtlama yapabiliyor diye denedim. Bugün düne göre daha az akıntım var. üstteki dün gece yaptığım alttaki de az önce yaptım yumurtlama olmuş mu çatlamış mi anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirim
Devam edin cok koyu oldugun da degerlendirmeye baslayin ertesi gun siliklesiyor zatenTestime bakarmısınız ovulasyon
Eki Görüntüle 3500169
Daha var gibi ama yinede bi gun bekle bi gun ilişki seklinde devam edin bence benmde bu koyulukdan bi tik koyuydu pik dediler kimininki daha koyu oluyo iki gune pik görürsünüz benceBenimkine de bakabilir misiniz. Bugün başladım bende. Sizce pik mi yoksa bikaç gün daha mı varEki Görüntüle 3500778
Bence o gün olmuş ya ben de bence ovulasyon testi ve folik asit kullanarak hamile kaldım bu kdr koyu bile değildi benim ve 7+3 hamileyim folik asit ve ovulasyon testini ilk defa kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım
Bugünkisi çok silik çıktı demekki dündü diye düşünüyorumDaha var gibi ama yinede bi gun bekle bi gun ilişki seklinde devam edin bence benmde bu koyulukdan bi tik koyuydu pik dediler kimininki daha koyu oluyo iki gune pik görürsünüz bence
Yuksek ihtimalle kırmızı dan sonra siliklesince oluyor zaten belli edio kendini cok nasir zamn kafa karışıyorBugünkisi çok silik çıktı demekki dündü diye düşünüyorum
Normalde bende bunu kullaniyorumBunumu kullandınız ben bunu kullanıyorum
Yazinizi yeni gordum walla bakalim ben folik asit kullanmadigim tek ay hamile kaldim komik olani kendiliginden ve kendiliginden de ogrendim 3 gun sonra düştü oyuzden bu ay kullanmadan denedim yarinda test yapcam unutmazsam son 3 gun kala adete az cok belli eder die düşünüyorumBence o gün olmuş ya ben de bence ovulasyon testi ve folik asit kullanarak hamile kaldım bu kdr koyu bile değildi benim ve 7+3 hamileyim folik asit ve ovulasyon testini ilk defa kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım
Devam edin cok koyu oldugun da degerlendirmeye baslayin ertesi gun siliklesiyor zaten