En koyu 29 Ekim gozukuyoKimse yok mu bakacak oysaki sizlere güveniyordum
Yani çatlamış mı sizce yoksa dalgalanma mi baya siliklesti çünküEn koyu 29 Ekim gozukuyo
Bence o gün olmuş ya ben de bence ovulasyon testi ve folik asit kullanarak hamile kaldım bu kdr koyu bile değildi benim ve 7+3 hamileyim folik asit ve ovulasyon testini ilk defa kullandım ve kullandığım ay hamile kaldımYani çatlamış mı sizce yoksa dalgalanma mi baya siliklesti çünkü
Tüp bebek demişsiniz pardon ben onu görmedim sadece fotoğrafı baktımBence o gün olmuş ya ben de bence ovulasyon testi ve folik asit kullanarak hamile kaldım bu kdr koyu bile değildi benim ve 7+3 hamileyim folik asit ve ovulasyon testini ilk defa kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım
29 ekim değerlendirdik bugun olcak bide bi gun bekle bi gun ilişki olarak devam edioruz sansa bırakmayım dedim ama daha koyu olmaz dimi sizce birakmalimiyim testi artikDeğerlendirseydiniz pik yaptığı günü bugünü de değerlendirin yumurta çatlamaya başlıyor en koyu olduğu zaman
Yok tup bebek gircegimiz seneye düşünüyorum o ara test deneyim dedim 3 tup bebek negatif oldu 2 ay once dogal yolla hamile kalmışım sonra düşürdüm dedim bu aylar önemli dogal yolla ovulasyon testi daha mantıklı geldi denemek istedim seneye kadar olmazsa subatta tup bebek icin gidicem tekrarTüp bebek demişsiniz pardon ben onu görmedim sadece fotoğrafı baktım
1-2 gün daha bakın içiniz rahat etsin inşallah sağlıcakla nasip olur29 ekim değerlendirdik bugun olcak bide bi gun bekle bi gun ilişki olarak devam edioruz sansa bırakmayım dedim ama daha koyu olmaz dimi sizce birakmalimiyim testi artik
Anladım İnsallah sağlıcakla alirsiniz kucaginizaYok tup bebek gircegimiz seneye düşünüyorum o ara test deneyim dedim 3 tup bebek negatif oldu 2 ay once dogal yolla hamile kalmışım sonra düşürdüm dedim bu aylar önemli dogal yolla ovulasyon testi daha mantıklı geldi denemek istedim seneye kadar olmazsa subatta tup bebek icin gidicem tekrar
İnşallah teşekkür ederim i1-2 gün daha bakın içiniz rahat etsin inşallah sağlıcakla nasip olur
İnşallah teşekkür ederimAnladım İnsallah sağlıcakla alirsiniz kucaginiza
Pik gibi sanki ertesi gün siliklesiyomu bi bakin yinede koyu varsa degerlendirin ben öle yaptimKızlar pik olmuşmu
Baya koyu gözüküyordu fotoğrafa göre değerlendirdim bakalım hayırlısıPik gibi sanki ertesi gün siliklesiyomu bi bakin yinede koyu varsa degerlendirin ben öle yaptim
Hadi inşallah benmde tekrar koyulasiyor anlamadim teste devam edicen nolcak bakicamBaya koyu gözüküyordu fotoğrafa göre değerlendirdim bakalım hayırlısı
Tekrar koyu görürsen hamile olabilirsin ovulasyon testi ile de gebelik ögrenebiliyorsunHadi inşallah benmde tekrar koyulasiyor anlamadim teste devam edicen nolcak bakicam
Doğrudur biliorum bu durumu arastirdim da ayni sabit cizgi cikiyo kaç gündür yani ne cok koyu ne cok silik ayni yinede testim cok diye regl zamanina kadar yapcam bakalim nolcak cunku çoğu kişi adet öncesi silik bile çizgi olmadigini yazmış rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin cümlemizeİki sçeenek var ya tekrar yumurtlama olacak ya da hamile olacaksın hamile kldıgındada lh hormonu artısı oluyor cunku çift çizgi görürsen ovulasyonda bir gebelik testi yap canım