Ovulasyon testime bakar mısınız? Pik oldum mu ?

Andyou

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
3.993
4.143
Tup bebek vs derken tekrar ovulasyon testi denemek istedim tüp bebeğe başlamadan önce iki ay önce doğal yolla hamile kaldim ama ney yazık ki kısa sürdü ve bebeğimi kaybettim sonrasında adet düzensizliği başladı erken adet olmaya başladım en uygunu ovulasyon testi diye düşünerek başladım ama anlamadım tekrar silik oldu yani erken mi çatladı yumurtam yoksa tam catlamadi mi ? Bakarmisiniz ? Testi birakiyim mi devamı mı edeyim ?
İkinci gun bozuk cikti ama yinede koydum bide adet bitiminde başladım direk

Eklentiler

• IMG20241031174535.jpg
    IMG20241031174535.jpg
    114,8 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG20241031174436.jpg
    IMG20241031174436.jpg
    117,7 KB · Görüntüleme: 64
Değerlendirseydiniz pik yaptığı günü bugünü de değerlendirin yumurta çatlamaya başlıyor en koyu olduğu zaman

Yani çatlamış mı sizce yoksa dalgalanma mi baya siliklesti çünkü
Bence o gün olmuş ya ben de bence ovulasyon testi ve folik asit kullanarak hamile kaldım bu kdr koyu bile değildi benim ve 7+3 hamileyim folik asit ve ovulasyon testini ilk defa kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım

Değerlendirseydiniz pik yaptığı günü bugünü de değerlendirin yumurta çatlamaya başlıyor en koyu olduğu zaman
29 ekim değerlendirdik bugun olcak bide bi gun bekle bi gun ilişki olarak devam edioruz sansa bırakmayım dedim ama daha koyu olmaz dimi sizce birakmalimiyim testi artik

Tüp bebek demişsiniz pardon ben onu görmedim sadece fotoğrafı baktım
Yok tup bebek gircegimiz seneye düşünüyorum o ara test deneyim dedim 3 tup bebek negatif oldu 2 ay once dogal yolla hamile kalmışım sonra düşürdüm dedim bu aylar önemli dogal yolla ovulasyon testi daha mantıklı geldi denemek istedim seneye kadar olmazsa subatta tup bebek icin gidicem tekrar

29 ekim değerlendirdik bugun olcak bide bi gun bekle bi gun ilişki olarak devam edioruz sansa bırakmayım dedim ama daha koyu olmaz dimi sizce birakmalimiyim testi artik
1-2 gün daha bakın içiniz rahat etsin inşallah sağlıcakla nasip olur 🙏🏻

Yok tup bebek gircegimiz seneye düşünüyorum o ara test deneyim dedim 3 tup bebek negatif oldu 2 ay once dogal yolla hamile kalmışım sonra düşürdüm dedim bu aylar önemli dogal yolla ovulasyon testi daha mantıklı geldi denemek istedim seneye kadar olmazsa subatta tup bebek icin gidicem tekrar
Anladım İnsallah sağlıcakla alirsiniz kucaginiza

İki sçeenek var ya tekrar yumurtlama olacak ya da hamile olacaksın hamile kldıgındada lh hormonu artısı oluyor cunku çift çizgi görürsen ovulasyonda bir gebelik testi yap canım

İki sçeenek var ya tekrar yumurtlama olacak ya da hamile olacaksın hamile kldıgındada lh hormonu artısı oluyor cunku çift çizgi görürsen ovulasyonda bir gebelik testi yap canım
Doğrudur biliorum bu durumu arastirdim da ayni sabit cizgi cikiyo kaç gündür yani ne cok koyu ne cok silik ayni yinede testim cok diye regl zamanina kadar yapcam bakalim nolcak cunku çoğu kişi adet öncesi silik bile çizgi olmadigini yazmış rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin cümlemize 🤲

X