Canım 15.gün pik görmüştüm bugün 18.gün test yaptım böyle çıktı normal mi böyle mi çıkması gerekiyorÜşütmus olabilir misin acaba. Ya da daha tam bitmedi mi ovulasyon dönemi. Acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 15.gün pik görmüştüm bugün 18.gün test yaptım böyle çıktı normal mi böyle mi çıkması gerekiyorÜşütmus olabilir misin acaba. Ya da daha tam bitmedi mi ovulasyon dönemi. Acaba
Evet canim normal. Catladiktan sonra böyle silik çıkıyorCanım 15.gün pik görmüştüm bugün 18.gün test yaptım böyle çıktı normal mi böyle mi çıkması gerekiyor
2 gündür bir sey yapmıyorum valla değerlendirmeyi bıraktım ne yapsam bilmiyorum devam mı etsem dursam mıEvet canim normal. Catladiktan sonra böyle silik çıkıyor
Normalde sen çatlamayi da değerlendirmelisin ben öyle yapıydum. Çatlama sonrası da günaşırı ya da üç güne bir . Keyfimize göre2 gündür bir sey yapmıyorum valla değerlendirmeyi bıraktım ne yapsam bilmiyorum devam mı etsem dursam mısen nasıl yapıyorsun
Bu ay çatlamayı değerlendiremedik canım olmazsa birdahaki ay öyle yaparımNormalde sen çatlamayi da değerlendirmelisin ben öyle yapıydum. Çatlama sonrası da günaşırı ya da üç güne bir . Keyfimize göre![]()
Bencede canım bazıları o çatlama daha önemli diyolar bilmiyorum ne kadar doğruBu ay çatlamayı değerlendiremedik canım olmazsa birdahaki ay öyle yaparım![]()
Olacağı varsa tek ilişkiden bile oluyor biz çok düşünüyoruz sadece o yüzden böyleBencede canım bazıları o çatlama daha önemli diyolar bilmiyorum ne kadar doğru
Aynen ya zaten öyle ama düşünmeden de nasıl olsun ki bilemiyorumOlacağı varsa tek ilişkiden bile oluyor biz çok düşünüyoruz sadece o yüzden böyle![]()
23 üncü gün pik gibi eğer ondan sonra silikleşme olursa yumurta çatlamış demektir değerlendirinPcosum var ilk deda ovulasyon denedim. Pik mi bakar mısınız?
Evet değerlendirdik ve ertesi gün silik bile değil sadece tek çizgi vardı. Şimdi beklemedeyim. 3 nisan olası regl tarihim. Göğüs hassasiyeti bel ağrısı var pms gibi.23 üncü gün pik gibi eğer ondan sonra silikleşme olursa yumurta çatlamış demektir değerlendirin
İnşallah adet olmazsınızEvet değerlendirdik ve ertesi gün silik bile değil sadece tek çizgi vardı. Şimdi beklemedeyim. 3 nisan olası regl tarihim. Göğüs hassasiyeti bel ağrısı var pms gibi.