Ben farkettiğini sanmıyorum ya çoğu kişi gece değerlendirebiliyor benceİnanın bunu bende merak ediyorum ama henüz bilimsel bir yanıt bulamadımbizde eşimle geceleri değerlendiriyoruz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben farkettiğini sanmıyorum ya çoğu kişi gece değerlendirebiliyor benceİnanın bunu bende merak ediyorum ama henüz bilimsel bir yanıt bulamadımbizde eşimle geceleri değerlendiriyoruz
![]()
Olabilir ama ben bir sayfayı takip ediyodum Instagram da o kadın 12 den önce degerlendirilmesi gerektiğini söylemişti ama dediğim gibi bilimsel bı açıklaması yok bence sonuçta yumurtanin 24 saat süresi var o süre zarfında değerlendiriliyordur diye düşünüyorumBen farkettiğini sanmıyorum ya çoğu kişi gece değerlendirebiliyor bence![]()
Evet oluştuktan sonra 24-36 saat arasında çatlıyor bu bilimsel bir şey o yüzden bence farketmez gece değerlendirip uyumak daha iyiOlabilir ama ben bir sayfayı takip ediyodum Instagram da o kadın 12 den önce degerlendirilmesi gerektiğini söylemişti ama dediğim gibi bilimsel bı açıklaması yok bence sonuçta yumurtanin 24 saat süresi var o süre zarfında değerlendiriliyordur diye düşünüyorum
Kesinlikle katılıyorumEvet oluştuktan sonra 24-36 saat arasında çatlıyor bu bilimsel bir şey o yüzden bence farketmez gece değerlendirip uyumak daha iyi![]()
Senin bat ne zaman canım? İkimizinki yakın mı acaba merak ettimKesinlikle katılıyorum![]()
28 Mart canım senin?Senin bat ne zaman canım? İkimizinki yakın mı acaba merak ettim![]()
Ayy inşallah olmayız rabbim bu mübarek ayda nasip eder bizlere1 nisan canıminşallah olmaz tabi
![]()
Dün değerlendiremedik yaa olmadı bende üstelemedim inşallah yumurtlama günleri olan tutarAyy eşine belli etme sende kendin yanaş![]()
Benim de 2 Nisan 2 gün pikti dün silik çıktı ovülasyon testi. Dünü değerlendirdik1 nisan canıminşallah olmaz tabi
![]()
Sağlık olsun tatlım tutar mı tutar zaten sperm 72 saat canlı kalıyormuşDün değerlendiremedik yaa olmadı bende üstelemedim inşallah yumurtlama günleri olan tutar![]()
Bende pikleri değerlendirdim silik çıkan günü değerlendiremedimBenim de 2 Nisan 2 gün pikti dün silik çıktı ovülasyon testi. Dünü değerlendirdik
Canım dün ovulasyon testim silik çıkmıştı biliyosun bugün tekrar test yapmadım ama hala akıntım sulu şekilde devam ediyor anlayamadımSağlık olsun tatlım tutar mı tutar zaten sperm 72 saat canlı kalıyormuş
Bende pikleri değerlendirdim silik çıkan günü değerlendiremedimhayırlısı
Bence pikEki Görüntüle 3563296 Kızlar selam sizce bugün pik mi daha da koyulaşma olurmu bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Üşütmus olabilir misin acaba. Ya da daha tam bitmedi mi ovulasyon dönemi. AcabaCanım dün ovulasyon testim silik çıkmıştı biliyosun bugün tekrar test yapmadım ama hala akıntım sulu şekilde devam ediyor anlayamadım
Bilmiyorum ki canım saldım artık hayırlısıÜşütmus olabilir misin acaba. Ya da daha tam bitmedi mi ovulasyon dönemi. Acaba
Öyle canım hayırlısı olsun boşver takılma zatenBilmiyorum ki canım saldım artık hayırlısı![]()