Birde testi yapmaya devam edeyim mi yoksa diğer ay adetten hemen sonra mı başlayayım bu arada adet düzensizliğim için ilaç kullanıyorum yumurta tembelliği varmış vitamin de kullanıyorum folik asit demir ilacı vsMerhaba aslında bir konu açmıştım ama şimdi acil sormak için tekrar açıyorum adetim biteli 12.günüm adetim bittikten sonra kasık ağrısı bel ağrısı oldu ilişkide devamlı oluyordu bu sürede şuan hala hafif var akıntımda devam ediyor ovülasyon testi ilk kez kullanıyorum sizce çatlayacak mı yoksa çoktan çatlamış mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Daha yumurtlama olmamış sanırımMerhaba aslında bir konu açmıştım ama şimdi acil sormak için tekrar açıyorum adetim biteli 12.günüm adetim bittikten sonra kasık ağrısı bel ağrısı oldu ilişkide devamlı oluyordu bu sürede şuan hala hafif var akıntımda devam ediyor ovülasyon testi ilk kez kullanıyorum sizce çatlayacak mı yoksa çoktan çatlamış mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Teşekkür ederim yarında yapacağım testiDaha yumurtlama olmamış sanırım
Ama yaklaşmış gibi duruyot ikisi de eşit olacak ya da ikinci çizgi diğerinden daha koyu olacakTeşekkür ederim yarında yapacağım testi
Yani ben şimdi bugünü değerlendiriyim mi yoksa beklemelimiyimAma yaklaşmış gibi duruyot ikisi de eşit olacak ya da ikinci çizgi diğerinden daha koyu olacak
En son ne zaman değerlendirdin 2-3 günde bir ilişki diyorlar yumurtlama gününe kadar eğer bugün ilişki gerekiyorsa değerlendirYani ben şimdi bugünü değerlendiriyim mi yoksa beklemelimiyim
11inde oldu en sonEn son ne zaman değerlendirdin 2-3 günde bir ilişki diyorlar yumurtlama gününe kadar eğer bugün ilişki gerekiyorsa değerlendir
Bekle canım o zaman yarın tekrar yap at buraya testini ona göre değerlendirirsin belki yarın pik olur11inde oldu en son
Tekrar ovülasyon yaptım 2.olan böyle oldu 1.olanda kurumuş o yüzden ince gözüküyor 10 dk sonra ilk attığım gibiydi normaldeBekle canım o zaman yarın tekrar yap at buraya testini ona göre değerlendirirsin belki yarın pik olur
Yok canım daha olmamış günde 1 tane yapman yeterli aynı saatte 2 saat önceden de sıvı alımını kesTekrar ovülasyon yaptım 2.olan böyle oldu 1.olanda kurumuş o yüzden ince gözüküyor 10 dk sonra ilk attığım gibiydi normalde
Teşekkür ederimYok canım daha olmamış günde 1 tane yapman yeterli aynı saatte 2 saat önceden de sıvı alımını kes
Rica ederim yarın tekrar bekliyorum testiniTeşekkür ederim
Merhabaa bugün ki testim bu şekilde ne yapmalıyım sizceRica ederim yarın tekrar bekliyorum testini
Femomenter uygulamasını indirdim dün girdim %36 düşük dedi şimdi %56 yazıyor ama hala düşük diyor anlamadımTekrar ovülasyon yaptım 2.olan böyle oldu 1.olanda kurumuş o yüzden ince gözüküyor 10 dk sonra ilk attığım gibiydi normalde
Az kalmış gibi duruyor canım bugünü de değerlendirMerhabaa bugün ki testim bu şekilde ne yapmalıyım sizce
Çatlayacak canım daha çatlamamis ama yaklaşmış bir iki güne olurMerhaba aslında bir konu açmıştım ama şimdi acil sormak için tekrar açıyorum adetim biteli 12.günüm adetim bittikten sonra kasık ağrısı bel ağrısı oldu ilişkide devamlı oluyordu bu sürede şuan hala hafif var akıntımda devam ediyor ovülasyon testi ilk kez kullanıyorum sizce çatlayacak mı yoksa çoktan çatlamış mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Az kalmış gibi duruyor canım bugünü de değerlenir
Çok teşekkür ederim çok sağolunÇatlayacak canım daha çatlamamis ama yaklaşmış bir iki güne olur
Rica ederimmm bugün yaptın miÇok teşekkür ederim çok sağolun