Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon Testime Bakar mısınız?
- Konu Sahibi cudo
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Haziran 2021
- 3.602
- 1
- 7.099
- 88
Test bozuk olabilir mi acaba?28 günlük düzenli bir döngüm var. 15 aydır gebelik elde edemedim. bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım.
Takvime göre 14. gün yumurtlama günü testte de koyu çıktı fakat bugün 15. gündeki testi anlamadım silik çıkması gerekmiyor muydu?
- 19 Haziran 2021
- 3.602
- 1
- 7.099
- 88
Test bozuk olabilir mi acaba?28 günlük düzenli bir döngüm var. 15 aydır gebelik elde edemedim. bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım.
Takvime göre 14. gün yumurtlama günü testte de koyu çıktı fakat bugün 15. gündeki testi anlamadım silik çıkması gerekmiyor muydu?
- 19 Haziran 2021
- 3.602
- 1
- 7.099
- 88
Benimde 28 mayıs çok koyu çıktı, 29unda sabahı hala çok koyuydu akşama test yapınca silikleşti yumurta çatlayana kadar koyu kalıyor, yumurtlama olunca silikleşiyor çizgi. Normal yani, siz yinede bu günleri değerlendirin bende ilk defa bu ay başladım ovulasyon testlere daha hayırlısı neyse o olsunAnlık çektiğim için dağınık duruyor kurudukça o karışıklık gidiyor aslında. Tekrar atarım tamamen kuruyunca.
Merak ettiğim bir kaç gün boyunca böyle koyu çıkmaya devam etmesi normal mi?
bugünü ve yarın sabah tekrar test yapıp yarın akşam da değerlendircem o zaman. 3 gün üst üste olmuş olacak sperm sorunu yok zaten. teşekkür ederim canım inşallah en güzel zamanda sağlıklaBenimde 28 mayıs çok koyu çıktı, 29unda sabahı hala çok koyuydu akşama test yapınca silikleşti yumurta çatlayana kadar koyu kalıyor, yumurtlama olunca silikleşiyor çizgi. Normal yani, siz yinede bu günleri değerlendirin bende ilk defa bu ay başladım ovulasyon testlere daha hayırlısı neyse o olsun
- 10 Nisan 2022
- 381
- 88
- 28
- 33
Yarın testin silikleşirse değerlendirmen gerekiyor canım çünkü yumurta çatlamış olcakMerhaba kizlar bugün reglimin 10. Gunu ve sanirim ovulasyon testi pik görünüyor. Ayrıca gece annemlere gitmem gerekiyor. Bugünü değerlendiririz ama pazar döneceğim. Sizce yarını değerlendirmemek sıkıntı olur mu
- 10 Nisan 2022
- 381
- 88
- 28
- 33
Anladim canım çok teşekkür ederim nasip artık:)Yarın testin silikleşirse değerlendirmen gerekiyor canım çünkü yumurta çatlamış olcak
Merhaba sizce ovulasyon olmuş mudur. İlk 2 si açık olanlar saat 18.00 da yapıldı, son 2 si t çizgisi koyu olanlar dün ve bugun 10.00 da
Saat farkı etkiliyor olabilir mi teşekkürler şimdiden
Saat farkı etkiliyor olabilir mi teşekkürler şimdiden
Eklentiler
- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
Testlerin markasi nedir kuzumbugünü ve yarın sabah tekrar test yapıp yarın akşam da değerlendircem o zaman. 3 gün üst üste olmuş olacak sperm sorunu yok zaten. teşekkür ederim canım inşallah en güzel zamanda sağlıkla
Laboquick canım.Testlerin markasi nedir kuzum
- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
Sagol canimLaboquick canım.
- 4 Temmuz 2022
- 12
- 3
- 1
- 27
2 3 gün çıkabiliyor yumurtan çatlamamış daha çatlayınca silikleşiyorAnlık çektiğim için dağınık duruyor kurudukça o karışıklık gidiyor aslında. Tekrar atarım tamamen kuruyunca.
Merak ettiğim bir kaç gün boyunca böyle koyu çıkmaya devam etmesi normal mi?
valla canım tam takır değerlendirdim günleri 21. gün progesteronda iyi çıktı ama gebelik oluşmadı.2 3 gün çıkabiliyor yumurtan çatlamamış daha çatlayınca silikleşiyor
- 4 Temmuz 2022
- 12
- 3
- 1
- 27
İnşallah en yakın zamanda hamile kalırsın canım bende çok istiyorum daha nasip olmadı ama umutluyum inşallah olucak demek ki doğru zamanı daha gelmedi diyerek bakıyorumvalla canım tam takır değerlendirdim günleri 21. gün progesteronda iyi çıktı ama gebelik oluşmadı.
Evet aynen öyle her şeyin bir zamanı var.İnşallah en yakın zamanda hamile kalırsın canım bende çok istiyorum daha nasip olmadı ama umutluyum inşallah olucak demek ki doğru zamanı daha gelmedi diyerek bakıyorum
En güzel zamanda gelsin inşallah
- 12 Haziran 2022
- 150
- 30
- 18
- 29