• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakabilirmisiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kumsal28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
71
47
38
32
Merhaba güzel insanlar, aslında ovulasyon hakkında bir çok bilgim olmasına rağmen niyeyse kendi testi mi yorumlayamadim o_Oyada şöyle soyliyim sizlerden akıl almak istedim ben 3 gündür test yapıyorum bugün 12. Günüm ve çizgilerin beni yaniltmasindan endişeliyim. sizden ricam beni yönlendirmeniz, şimdiden çok teşekkür ederim .

IMG_20200507_144306.jpg

daha koyu olması gerekiyor sanırım. deneyimliler de yorum yapar ama en az c kadar olacakmış t.

Acaba kaçırmamak için bugun saat 10 da tekrar etsem olurmu?
ben de çok yeniyim ama anladığım kadarıyla her gün aynı saatte ypamak gerekiyor. bir de sabah 11 akşam 8 arası denilmiş. sabırlı ol bence yarın tekrarlarsın ve piki görürsün inşallah.

Tecrübeli arkadaşlar bu akşam ilişki günüm deil yarın sabah denemek istiyorum. Sizce bu pik mi birden artış gösterdi bugün. Ne yapmalıyım sizce bu teste göre 😞

Tecrübeli arkadaşlar bu akşam ilişki günüm deil yarın sabah denemek istiyorum. Sizce bu pik mi birden artış gösterdi bugün. Ne yapmalıyım sizce bu teste göre 😞
Evet pik olmuş. Dün ilişki olduysa yeterli merak etmeyin. Yarını da değerlendirin

Pardon yanlış bakmışım. Pik olmamış ama olmak üzere bu akşam yarın sabah olur gibi

Pardon yanlış bakmışım. Pik olmamış ama olmak üzere bu akşam yarın sabah olur gibi
Çok ince Bi daha artması gerek deilmi ben de sonradan öyle gördüm umarım dediğiniz gibidir. Sağolsun :)

Back