• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakabilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetimin başladigi ilk günden itibaren 13.gün şuan. İnternetten baktığımda göre öyle hesaplanıyor galiba. Genelde 1-2 gün oynuyor bende. 28 oluyor döngüm. İnşAllah gerek kalmaz yapmama 😔🤲
Teste devam edin. 10. 18. Günler arası oluyor genelde yumurtlama. Adetleriniz düzenliyse zaten yarın öbürgün yumurtlama gününüz

Teste devam edin. 10. 18. Günler arası oluyor genelde yumurtlama. Adetleriniz düzenliyse zaten yarın öbürgün yumurtlama gününüz
Adetimin başladigi ilk günden itibaren 13.gün şuan. İnternetten baktığımda göre öyle hesaplanıyor galiba. Genelde 1-2 gün oynuyor bende. 28 oluyor döngüm. İnşAllah gerek kalmaz yapmama 😔🤲
Evet arkadaşım haklı.devam edin daha olmamış olabilirsiniz.

Bittiği günden hesaplarsam 9 gün oldu, olduğum tarihten itibaren sayarsam 13 gün oldu
Ortalama 5 gün içinde yumurtlama gününüz olur.adetiniz düzenliyse onu rahat takip edersiniz.yumurtlama olmadan da silik oluyor.yumurtlama bitince de silik oluyor.insallah anlatabilmişimdir.
İnşallah Allah gönlüne gore versin canım 😍

Ortalama 5 gün içinde yumurtlama gününüz olur.adetiniz düzenliyse onu rahat takip edersiniz.yumurtlama olmadan da silik oluyor.yumurtlama bitince de silik oluyor.insallah anlatabilmişimdir.
İnşallah Allah gönlüne gore versin canım 😍
Allah razı olsun, İçim rahatladi açıkçası. İnşAllah güzel haberlerle gelirim buraya 🥰🥰🤲🤲

Şunu anlamıyorum, evlendiği ilk ay hamile kalan var. İstediği ayda hamile kalan var. Hatta hiç yumurtlama vs. Hesaplamayan biliyorum, ama neden bizim için böyle zor oluyor
Psikolojik olabilir.evet bazıları hemen hamile kalıyor bazıları çok istiyor sürekli takip ediyor.inan bende hep takip ediyorum test yapıyorum falan ama kısmet.hersey etken görünüyor bu hamile kalma işinde.

Allah razı olsun, İçim rahatladi açıkçası. İnşAllah güzel haberlerle gelirim buraya 🥰🥰🤲🤲
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin.senin de hamisligini burda kutlarız inşallah.sen stres yapma yumurtlama gununu takip et.cok zaman geçerse doktor kontrolüne gidersin inşallah bebeğinin haberini alırsın merak etme canim

BN
Problem mi var neden olmadı şimdiye kadar eşiniz neden istemiyor ki yaş kaç🤭
Benim bir kızım var eşimin bir kızı var.esim sürekli çocuk çok sorumluluk istiyor bak görüyorsun kizlar büyüdükçe cocuk yapmaktan korkuyorum diyor.adam bıkmış 😂
Hiçbir sorun yok.esim geri cekilme yöntemini kullanıyor kendince.hamilelikolsa göbek atar o ayrı ama bende kazara olsun diye resmen dua ediyorum.
Sağlığımız iyi ben 35 eşim 42 yaşında.doktorda herşey iyi diyor herşey eşimde bitiyor 😂

Back