• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime acil bakar mısınız???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melom26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2020
1.718
1.037
83
Merhaba ben pko hastasiyim bu ay klomen kullandım yumurtam 21mm oldu ve 14 eylülde catlatma iğnesi oldum dün ovulasyon testi yaptım T bölgesi silik çıktı sevindim yumurtam çatladı diye bugün tekrar test yaptım T bölgesi koyu çıktı lütfen biri bana söylesin niye böyle oluyor

Eklentiler

• 20200918_033450.webp
    20200918_033450.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 70
  • 20200919_025919.webp
    20200919_025919.webp
    163,3 KB · Görüntüleme: 66
Kanında salgılanan hormonlardan kaynaklı, ilaç kullanmışsın. Ayrıca bu testler idrar yoğunluğuna göre değişir. Zaten iğne olmuşsun 14 gün bekle sadece

Kanında salgılanan hormonlardan kaynaklı, ilaç kullanmışsın. Ayrıca bu testler idrar yoğunluğuna göre değişir. Zaten iğne olmuşsun 14 gün bekle sadece
Açıkçası ben 2 ay önce de takip etmiştim o zaman klomen falan hiç kullanmamıştım aynı böyle oldu silik olan testler yine koyu çıkmıştı aklım karıştı açıkçası

Birşey danışmak istiyorum
Bilginiz var gibi sanki ☺
Şimdi ben ayın 3-5-6 sında ilişki yasamistim bebek düşünmüyorum...
Sekizinde hayatımdaki ilk vajinal muayeneme girdim pkoslu olduğum için.
Doktor o an pkoslusun dedi evet yıllardır öyle dedim.
Aa bak burda harika bı yumurtan var bugün ilişkiye girebilirsin filan yaptı bebek düşünmüyorum dedim...

Şimdi örneğin bende gebelik oluşmuş olabilir mi... sperm rahimde bı kaç gün yaşıyor malum..yumurta sekizinde oluşana kadar orda canlı kalmış olabilir mi...çünkü inanılmaz göğüs ucu hassasiyetim oluştu adet dönemim yaklaşınca böyle olmam... Ancak bugün lekelenmede oldu...adetim gelir gibi bence .
Tamamen merak ediyorum düşünceleriniz nedir chagiless chagiless
Pcoda lh zor düşüyor testlerin o yüzden koyu demek ki. Bu testler sende işe yaramaz. İstemiyorsan neden klomen ve çatlatma iğnesi kullandın ki?

Pcoda lh zor düşüyor testlerin o yüzden koyu demek ki. Bu testler sende işe yaramaz. İstemiyorsan neden klomen ve çatlatma iğnesi kullandın ki?
Canım karıştırmış olabilir misin ben test yapmadım klomen kullanmadım 😑

Birşey danışmak istiyorum
Bilginiz var gibi sanki ☺
Şimdi ben ayın 3-5-6 sında ilişki yasamistim bebek düşünmüyorum...
Sekizinde hayatımdaki ilk vajinal muayeneme girdim pkoslu olduğum için.
Doktor o an pkoslusun dedi evet yıllardır öyle dedim.
Aa bak burda harika bı yumurtan var bugün ilişkiye girebilirsin filan yaptı bebek düşünmüyorum dedim...
Ve ilişkiye de bikac gün girmedim yumurta varmis diye.

Şimdi örneğin bende gebelik oluşmuş olabilir mi... sperm rahimde bı kaç gün yaşıyor malum..yumurta sekizinde oluşana kadar orda canlı kalmış olabilir mi bikac gün önceki iliskimizden sperm filan...çünkü inanılmaz göğüs ucu hassasiyetim oluştu adet dönemim yaklaşınca böyle olmam... Ancak bugün lekelenmede oldu...adetim gelir gibi bence .
Tamamen merak ediyorum düşünceleriniz nedir chagiless chagiless
Evet olabilir sanırım korunmadan ilişkiye girmişsin sağlıklı spermler 2 gün kadar yaşar diye biliyorum ayrıca bazı iki olanlar çok rahat hamile kalabiliyor bazıları da çok uğraşıyor benim gibi.. olmayadabilir çünkü o yumurtanın birde çatlaması için zaman geçmesi lazım bir gün de öyle desek sperm etkisini kaybetmiş olabilir canım en kısa zamanda test yap bence adetine kaç gün var

Evet olabilir sanırım korunmadan ilişkiye girmişsin sağlıklı spermler 2 gün kadar yaşar diye biliyorum ayrıca bazı iki olanlar çok rahat hamile kalabiliyor bazıları da çok uğraşıyor benim gibi.. olmayadabilir çünkü o yumurtanın birde çatlaması için zaman geçmesi lazım bir gün de öyle desek sperm etkisini kaybetmiş olabilir canım en kısa zamanda test yap bence adetine kaç gün var
Yarın olmalıyım aslında. Hep on dokuzunda olurum

Bana yazacaktin sanırım istemiyorum diye birşey yok 1 yıldır evliyim korunmadikhiç hamile kalmadım gebelik şansım yüksek olsun diye ovulasyon testi yapmıştım ise yaramadı bu ay iğne oldum tedavi görüyorum bebek istiyoruz yani :)

Bana yazacaktin sanırım istemiyorum diye birşey yok 1 yıldır evliyim korunmadikhiç hamile kalmadım gebelik şansım yüksek olsun diye ovulasyon testi yapmıştım ise yaramadı bu ay iğne oldum tedavi görüyorum bebek istiyoruz yani :)
😂 anladım anladım. Çatlatma iğnesi içinde beta hcg var bu yüzden pozitif gösteriyo olabilir testin. İğneyi vurulduysan çatlar o merak etme teste gerek yok artIk

Erken gebelik testi yapabilirsin Inşallah Rabbim aratmasin kimseye burada birçok kişiye inşallah hamilesindir yazmaya o kadar alışmışım ki seninde Allah gönlüne göre versin ama bebek düşünmüyorsan korun
Kuzucum o günlerde öyle denk geldi ya uyku sersemi😅rüya sandım

Back
X