Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testimde çift koyu çizgi göremedim 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay evet çok kişi var rahm filmi snrası gebe kalan ya gerçekten belkde boşa uğraşyormm deli dr yumurtlamıyosun dedi kafamı çorba etti benm çektrceö onuda artk 30 yaşma geldm ya
Bende 29 oluyorum mayısta bekleme canım vakit kaybetme mesele maddi ise zaten her ay çatlatma iğnesine 110 TL beriyorsundır femara da o kadar zaten korkuyorsan anestezili çektir kafan rahat etsin

Merhaba bana da yardimci olurmusunuz? Bayadir laboquick test yapiyorum ikinci cizgi hep silikti. Bugun ise kopkoyu. Simdi iliski ne zaman olmali ? Catlama olmus mu demek bu test sonucu?

Merhaba bana da yardimci olurmusunuz? Bayadir laboquick test yapiyorum ikinci cizgi hep silikti. Bugun ise kopkoyu. Simdi iliski ne zaman olmali ? Catlama olmus mu demek bu test sonucu?

Eklentiler

• 20210206_200119.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 31
Kopkoyu olduğunda yumurtlama olmuş oluyor. 1 ya da 2 gün sonra rengi açılmaya başladığında çatlama olmuş oluyor. Kop koyu olduğu gün dahil devamındaki 2-3 günü değerlendirirseniz çok iyi olur

Kopkoyu olduğunda yumurtlama olmuş oluyor. 1 ya da 2 gün sonra rengi açılmaya başladığında çatlama olmuş oluyor. Kop koyu olduğu gün dahil devamındaki 2-3 günü değerlendirirseniz çok iyi olur
Benim ertesi gün rengi açıldı. Yani ertesi gün mü çatlamiş oluyor? Kopkoyu gördükden beri hergün degerlendiriyoruz 4 gün üstüste olmus oldu. Hamile kalma olasiligim yüksek midir sizce suan

Benim ertesi gün rengi açıldı. Yani ertesi gün mü çatlamiş oluyor? Kopkoyu gördükden beri hergün degerlendiriyoruz 4 gün üstüste olmus oldu. Hamile kalma olasiligim yüksek midir sizce suan

Evet rengi acildigi gun catlamis oluyor. O gunleri degerlendirdiyseniz insallah guzel sonuclar alirsinixz

Öyle olduğunu düşünüyorum. Önemli olan yumurtlama ve çatlama günleri çünkü. İnşallah güzel haber alırsınız bu ay

Merhaba kızlar ben bisey sormak istiyorum kafam çok karışık ben owulasyon testini adet bitince 9. Gün yaptım ilk t biraz silikti c den sonra 11. Gün yaptım t silikti 12. Gün yine aynı t silikti yumurtlamam gecmiş olabilirmi polikistik ower war çatlatma iğnesi wurulucam ama adetli gidiliyomuş klamen tedawi için sonra iğneymiş bende bu testi denemek istedim geçmiş olabilirmi acaba moralim bozuldu bi anda adetime 14 gün war daha kasıklarım we belim çok agrıyo 9 şubatta we 11 şubatı degerlendirdim gebelik olabilirmi ?

Son düzenleme:
Canım adetine daha 14 gün varsa yapmaya devam et testi bence. Benim yumurtlama günüm adetten 19 gün sonra mesela. Belli olmaz. Her gün yapsaydın ya

Canım adetine daha 14 gün varsa yapmaya devam et testi bence. Benim yumurtlama günüm adetten 19 gün sonra mesela. Belli olmaz. Her gün yapsaydın ya
9 uncu gün yaptım testi 11. Gün yaptım 12. Gün 13. Gün yaptım bugün tekrar yapıcam ilk yaptıgım testte t biraz silikti ogün ilişki olmuştu fotosunu atsam bakabilirmisiniz acaba kafam çok karışık adete kadar dewam edicem teste

İlk yaptıgım testi çöpe atmıştım o yok ilk defa başladım owulasyon testine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…