Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testimde çift koyu çizgi göremedim 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sevgitek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
3.059
1.408
133
Selam kızlar. Daha önce 1 kere ovulasyon testi yapmıştım. O da dijitaldi. Clear blue nun. 19.günde pil olmuştu. Bu sefer laboquick aldım. 18.günde koyulaştı baya. Sonra 2-3 gün koyu devam etti fakat C çizgisi kadar koyu değildi. Şimdi tekrar açıldı renk. Adet günüme tahmini 6 gün var. Bi yerde yanlış mı yapıyorum ? Yardım edin lütfen

Bazı aylar yumurtlama olmayabilir çanım gerekli olgunluğa gelmemiş olabilir sen yine de adet olana kadar test yapmaya devam et

Her ay yumutlama olmayablrmş dr bana öle demşti hatta bana 3 ayda bir yumurtluyosn al iç şu klomeni dedi

Testleri önerildiği gibi 2 saat sıvı almadan yapıyorsunuz değil mi? Belki yapılan saatle sıvı alımıyla alakalı T C kadar koyu olmamıştır, ama muhtemelen yumurtlama zamanlarınız o dönemdir. Testi paylaşırsanız daha net yorum yapabiliriz.

Bazı aylar yumurtlama olmayabilir çanım gerekli olgunluğa gelmemiş olabilir sen yine de adet olana kadar test yapmaya devam et
Ay ilk defa duyuyorum. Ama mesela sürekli aynı koyulukta da olmuyor? Hatta eski resmî yükleyeyim. Şimdiki yaptıklarım karıştığı için çekmedim. En son cumartesi günü baya koyuydu. Pazar ya da pazartesi koyuluk görürüm demiştim. Pazar tam yapamadım. Yani sıvı almıştım. Pazar pikse pazartesi yaptığım testten anlarım diye düşünmüştüm ama. Açıktı rengi

Eklentiler

• BBD139B2-B9AC-41C5-98AD-3C9F55244975.webp
    83,6 KB · Görüntüleme: 163
1 saat önceden sıvı alımını kesiyorum ama ? Ondan mı acaba yanlış çıkıyor ? Cumartesiden sonra yaptıklarım karıştığı için onların resmini çekemedim ama en son cumartesi baya koyuydu yani

Eklentiler

• 04CEB2E8-B124-4A97-A8ED-416B4B260E5F.webp
    83,6 KB · Görüntüleme: 156
Hormon seviyesi öğleden sonra en yüksek olduğu için 14-16 saatleri arasında, tercihen 1-2 saat sıvı alımını kestikten sonra test öneriliyor. Bir de her gün aynı saatte yaparsanız takibi daha net olabilir. Bana 29 Ocakta pik gibi geldi. Ctesi 30 u baya koyuysa muhtemelen o civarda ovulasyon oldu ve sonra çatladı yumurtanız.

Sanki 29 ocak yumurtlama gibi değerlendirdiniz mi

Çektrmedm 2 senedir istiyorm bakalm 3 ay femera limiti koydm tutmazsa yazaa gidiyorm çektrmeye
Canım sen daha iyi bilirsin ama belki de boşa kürek çekiyorsundur ilk yapacağın şey rahim filmi çektirmek olsa daha iyi olur zaten 10 dk sürüyor valla ben anestezisiz çektirdim çok şükür sıkıntı çıkmadı ben artık tüp be eğe başlayacağım geçen hafta merkeze gittim bir kız vardı işte lafladık aşılama mı tüp bebek mi dedim yok ben galiba hamileyim tedavi için geldim rahim filmi istedi doktor bu ay çektirdim dedi 5 yıllık evliymiş rahim filminden sonra hamile kalmış

Ay evet çok kişi var rahm filmi snrası gebe kalan ya gerçekten belkde boşa uğraşyormm deli dr yumurtlamıyosun dedi kafamı çorba etti benm çektrceö onuda artk 30 yaşma geldm ya

Tarihlerde bir hata yaptım herhalde. Çünkü buradaki son test cumartesi siye hatırlıyorum ben. Tarihi yanlış yazdım belki de. Sonrasında pazar günü sıvı alımı yapıp test yaptığım için onu saymıyorum zaten. Pazartesi günü de koyuluk düşmüştü. Cumartesi pazar ve salı değerlendirdik. İnşallah olmuştur yumurtlama

İyi zamanları değerlendirmişsiniz gibi duruyor umarım en kısa zamanda pozitif sonuç alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…