- 18 Ağustos 2022
- 973
- 174
- 33
- 23
Sağlık ocağına geç düşerHala cikmadi sonuc yarinmi cikar acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlık ocağına geç düşerHala cikmadi sonuc yarinmi cikar acaba
Bende birşey sormak istiyorum benimkide böyle bu koyulasiyor mu siliklesmeye devam mi anlamadım bu testtenRica ederim Allah gönlünüze göre versin
Canim bence devam et yapmaya olmamis dahaBende birşey sormak istiyorum benimkide böyle bu koyulasiyor mu siliklesmeye devam mi anlamadım bu testten
Ha tamam canım teşekkür ederimCanim bence devam et yapmaya olmamis daha
Evet canım yapmaya devam et bazen koyu bazen daha silik çıkabilir Lh sürekli dalgalanan bir hormon aynı saatlerde yapmaya özen göster sıvı alımına dikkat ederekBende birşey sormak istiyorum benimkide böyle bu koyulasiyor mu siliklesmeye devam mi anlamadım bu testten
Sabah 2n ci yada 3n cu idrarla yapıyorum aynı saatte akşam da 2 saat öncesinden sıvıyı kesip aynı saatte yapıyorum bu sabahki sanki bı tık daha koyu olmuş birde şey diyeceğim çift koyulaşma olduğunda hergun mu beraberlik olması lazimEvet canım yapmaya devam et bazen koyu bazen daha silik çıkabilir Lh sürekli dalgalanan bir hormon aynı saatlerde yapmaya özen göster sıvı alımına dikkat ederek
Evet canım arkadaşta söylemiş zaten sperm sorunu yoksa 3 gün üst üste eğer varsa bir gün ilişki bir gün boş sonra tekrar ilişki.Sabah 2n ci yada 3n cu idrarla yapıyorum aynı saatte akşam da 2 saat öncesinden sıvıyı kesip aynı saatte yapıyorum bu sabahki sanki bı tık daha koyu olmuş birde şey diyeceğim çift koyulaşma olduğunda hergun mu beraberlik olması lazim
Pozitif olduğunda 1 dolu 1 boş olduğunda yine denk gelir değil miEvet canım arkadaşta söylemiş zaten sperm sorunu yoksa 3 gün üst üste eğer varsa bir gün ilişki bir gün boş sonra tekrar ilişki.
Tabiki Allah izniyle nasipte varsa olurPozitif olduğunda 1 dolu 1 boş olduğunda yine denk gelir değil mi
En alttaki yeni yaptığım bugün eşim işte ama yarından itibaren degerlendirsek olur değil miEvet o gun ve sonraki 3gunu mutlaka degerlendirin eşinizde sprem problemi yoksa sorun olmz