• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testim

Eklentiler

• IMG_20241227_124745.jpg
    IMG_20241227_124745.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 20
Bende birşey sormak istiyorum benimkide böyle bu koyulasiyor mu siliklesmeye devam mi anlamadım bu testten
Evet canım yapmaya devam et bazen koyu bazen daha silik çıkabilir Lh sürekli dalgalanan bir hormon aynı saatlerde yapmaya özen göster sıvı alımına dikkat ederek

Evet canım yapmaya devam et bazen koyu bazen daha silik çıkabilir Lh sürekli dalgalanan bir hormon aynı saatlerde yapmaya özen göster sıvı alımına dikkat ederek
Sabah 2n ci yada 3n cu idrarla yapıyorum aynı saatte akşam da 2 saat öncesinden sıvıyı kesip aynı saatte yapıyorum bu sabahki sanki bı tık daha koyu olmuş birde şey diyeceğim çift koyulaşma olduğunda hergun mu beraberlik olması lazim

Sabah 2n ci yada 3n cu idrarla yapıyorum aynı saatte akşam da 2 saat öncesinden sıvıyı kesip aynı saatte yapıyorum bu sabahki sanki bı tık daha koyu olmuş birde şey diyeceğim çift koyulaşma olduğunda hergun mu beraberlik olması lazim
Evet canım arkadaşta söylemiş zaten sperm sorunu yoksa 3 gün üst üste eğer varsa bir gün ilişki bir gün boş sonra tekrar ilişki.

Evet o gun ve sonraki 3gunu mutlaka degerlendirin eşinizde sprem problemi yoksa sorun olmz🤗
En alttaki yeni yaptığım bugün eşim işte ama yarından itibaren degerlendirsek olur değil mi

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-29-20-50-04-007_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2024-12-29-20-50-04-007_com.whatsapp.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 9
Back